Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Άλλωσε το Αγρίνιο η ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Άλλωσε το Αγρίνιο η ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 2η αγωνιστική: Επιβλήθηκε 2-0 του Παναιτωλικού στο πρώτο της ματς πρωταθλήματος για φέτος - Επιασε πέναλτι ο Τσιντώτας

19.09.2020 | 23:21

Σούπερ Λιγκ2η αγωνιστική: Πέρασε από το Αγρίνιο η ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού. Έτσι, ξεκίνησαν με το δεξί στο πρωτάθλημα χάρη στον αρχηγό τους, που ήταν καταλυτικός για την έκβαση του αποτελέσματος. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αρκετές εκπλήξεις και έτσι το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και να ψάχνουν, να βρουν τα πατήματα τους. Έκαναν αρκετά λάθη και προσπαθούσαν να διατηρήσουν ανέπαφες τις εστίες τους.

Τα «καναρίνια» ανέβασαν τον ρυθμό τους και έπαιξαν πιο επιθετικά. Ενώ, έχασαν και ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 35’. Δεν υπήρξε άλλη επικίνδυνη φάση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ ανέβασε τον ρυθμό της και κράτησα την μπάλα. Ο Μάνταλος μπήκε στο παιχνίδι και η «ένωση» έγινε απειλητική για την εστία του Κνετ. Έκλεισε τον Παναιτωλικό και έκανε αρκετές φάσεις.

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Προβάδισμα στο 68’

Το γκολ ήρθε στο 68’ όταν ο Λιβάγια έκανε το 1-0 μετά από κόρνερ του Μάνταλου. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αφού ο Τσιντώτας απέκρουσε το πέναλτι, που κέρδισαν.  Μετά από αυτό οι φιλοξενούμενοι έγιναν ακόμα πιο επιθετικοί και κυνήγησαν ένα δεύτερο γκολ. Το πέτυχαν τελικά στο 87’ με τον Μάνταλο. Έτσι, έφτασαν σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Λιβάγια 68’, Μάνταλος 87’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Βοηθοί: Πέτρος Πατράς (Μακεδονίας), Ηλίας Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Κνετ, Λιάβας (Μεντίνα 81’), Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Τζανακάκης (Μεντόσα 72’), Τσιγγάρας (Ταχάρ 81’), Ντάλσιο (Βέργος 85’), Βάντερσον, Μάζουρεκ, Ντίας, Ματσόλα (Αριγιμπί 81’).

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ (Μάνταλος 46’), Παουλίνιο, Σιμόες (Μπότος 90’), Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα, Λιβάγια (Αλμπάνης 90’), Ανσαριφάρντ (Λόπες 80’), Ολιβέιρα.

Δείτε ακόμη:

Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League
Αλλού το μυαλό του ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα
Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
Exit mobile version