Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Αρης, να γουστάρεις!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Αρης, να γουστάρεις!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 2η αγωνιστική: Παλικαρίσιο διπλό στο Βόλο 1-0 οι κίτρινοι - Ακυρώθηκε γκολ με επέμβαση VAR για την ισοφάριση του Βόλου

20.09.2020 | 23:26

Σούπερ Λιγκ2η αγωνιστική: Έστω και δύσκολα πήρε το θετικό αποτέλεσμα ο Άρης. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 1-0 του Βόλου εκτός έδρας. Έτσι, έκαναν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, απέναντι στους μαχητικούς Θεσσαλούς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες  να είναι μαγκωμένες και να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους. Ο Άρης ανέβασε την ένταση και άνοιξε νωρίς το σκορ. Στο 16’ ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 0-1.

Μετά το γκολ, ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν άψογα την πίεση και πήγαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ. Στο β’ μέρος, οι ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό.  Ο Βόλος είχε την πρωτοβουλία, αφού ο Άρης ήταν κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έπαιξε πιο επιθετικά, πίεσε και έκανε φάσεις αλλά δεν κατάφερε κάτι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, στο 70’ με τον Μάνο.

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Μίλησε το VAR

Οι «κίτρινοι» αμύνθηκαν άψογα και κράτησαν το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι στο τέλος του αγώνα πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο έπειτα από την επέμβαση του VAR ακυρώθηκε, αφού η μπάλα είχε περάσει εκτός πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κουέστα. Έτσι, ο Άρης έφτασε στην δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Γκάμα 16’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Βοηθοί: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Βασίλης Μωυσιάδης (Γρεβενών), VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βόλος (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα (Γέντρισεκ 79’), Τσοκάνης, Περέα (Γκουαροτσένα 85’), Μπαριέντος (Μπαρτόλο 46’), Μαρτίνες, Δουβίκας

Άρης (Τ. Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς, Γκανέα, Ντάτκοβιτς, Ρόουζ, Πατσέκο, Τζέγκο, Φετφατζίδης (Μαντσίνι 63’), Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο (Ματίγια 76’), Λόπεθ (Μάνος 63’).

Δείτε ακόμη:

Ανετα η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με Λιβάγια, Μάνταλο
Με το δεξί και δύο γκολ Χάλαντ η Ντόρτμουντ 3-0 την Γκλάντμπαχ
Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League
Exit mobile version