Serie A – αγωνιστικό: Τρίποντη πρεμιέρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Τρίποντη πρεμιέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - αγωνιστικό: Η Φιορεντίνα 1-0 την Τορίνο στο πρώτο ματς της σεζόν με Καστροβίλι - Ισοπαλία χωρίς τέρματα για Βερόνα και Ρόμα

20.09.2020 | 00:42

Serie Aαγωνιστικό: Σκληρές μάχες μας επιφύλασσε η 1η αγωνιστική της Serie A. Η Φιορεντίνα νίκησε 1-0 την Τορίνο και ξεκίνησε με το δεξί την σεζόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να ψάχνουν τα πατήματα τους. Οι «βιόλα» ήταν λίγο καλύτεροι και πήραν την κατοχή. Έκαναν φάσεις προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά δεν πέτυχαν κάτι αξιόλογο.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά, είχαν ένταση και προσπάθησαν να ελέγξουν τον αγώνα. Έκαναν φάσεις και οι δύο κίπερ είχαν .δουλειά… Η Φιορεντίνα κατάφερε να πετύχει το γκολ. Στο 78’ ο Καστροβίλι έκανε το 1-0, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Έτσι, οι «βιόλα» συνέχισαν την παράδοση κόντρα στην Τορίνο και πήραν το πρώτο τρίποντο. Σε ία χρονιά με τις φιλοδοξίες στη Φλωρεντία να περισσεύουν!

Serie A – αγωνιστικό: Ολα μηδέν στη Βερόνα

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, Βερόνα και Ρόμα κόλλησαν στο μηδέν. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί, που επωφελήθηκαν από το αποτέλεσμα, αφού δεν ήταν ανταγωνιστικοί. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να κρατήσουν την μπάλα. Προσπάθησαν να πάρουν την κατοχή και να ελέγξουν τον ρυθμό. Η Ρόμα ήταν καλύτερη και είχε φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ρωμαίοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και δεν απειλήθηκαν από την Βερόνα. Έκαναν συνέχεια φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Σιλβέστρι. Έτσι, συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Ανετα η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με Λιβάγια, Μάνταλο
Με το δεξί και δύο γκολ Χάλαντ η Ντόρτμουντ 3-0 την Γκλάντμπαχ
Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League
Exit mobile version