Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Νίκες για τρεις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Νίκες για τρεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Θέλτα 2-1 επιβλήθηκε της Βαλένθια, η Βιγιαρεάλ με το ίδιο σκορ υπέταξε την Εϊμπαρ και η Χετάφε λύγισε 1-0 την Οσασούνα!

20.09.2020 | 00:31

Λα Λίγκααγωνιστικό: Πολύ ενδιαφέρον είχαν οι αγώνες της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Θέλτα επικράτησε με 2-1 της Βαλένθια και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να πατάνε καλύτερα. Κυνήγησαν το γρήγορο γκολ και τελικά το πέτυχαν. Στο 14’ ο Άσπας έκανε το 1-0 , ανεβάζοντας την ψυχοόγία της ομάδας του. Συνέχισαν να πιέζουν αλλά δεν κατάφεραν κάτι.

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, η Βαλένθια ισοφάρισε με τον Γκόμεζ. Όμως, στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση της Θέλτα. Οι γηπεδούχοι ήταν καταπληκτικοί, αποτελούσαν συνέχεια κίνδυνο για την ομάδα του Χάβι Γκαρσία και τελικά πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Άσπας με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 57’ εξασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του. Κόντρα σε μια Βαλένθια που ήταν η σκιά του εαυτού της.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η Χετάφε

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την σεζόν η Χετάφε, η οποία, νίκησε 1-0 την Οσασούνα. Το παιχνίδι ήταν γεμάτο ένταση και οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά σε θέμα ποιότητας. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά και δεν μπορούσαν να βρουν τον ρυθμό τους. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και οι φάσεις έπεφταν βροχή. Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες ανέβασαν την ένταση τους. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν γρήγορα γκολ, με τον Μάτα να κάνει το 1-0 στο 54’. Η Οσασούνα στην συνέχεια πίεσε και προσπάθησε να ισοφαρίσει, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι με την Χετάφε να αμύνεται υποδειγματικά. Έτσι, έφτασε στη νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 2-1 της Εϊμπάρ, παίρνοντας του τρεις βαθμούς (Μορένο 63’, Αλκάθερ 71’ – Κίκε 50’).

Δείτε ακόμη:

Ανετα η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με Λιβάγια, Μάνταλο
Με το δεξί και δύο γκολ Χάλαντ η Ντόρτμουντ 3-0 την Γκλάντμπαχ
Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League
Exit mobile version