Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ποτσέπης hoaxes: Δεν έγινε συνοριοφύλακας ο “Αγάπη Μόνο”
ΕΛΛΑΔΑ

Ποτσέπης hoaxes: Δεν έγινε συνοριοφύλακας ο “Αγάπη Μόνο”

Ποτσέπης hoaxes: Μάλιστα, η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ.

Ποτσέπης hoaxes: Στο μυαλό του Τάσου Ποτσέπη φαίνεται πως ήταν η «πρόσληψή» στη Συνοριοφυλακή της Χίου, την οποία διατράνωσε ο ίδιος στα social media φορώντας τη στολή του συνοριοφύλακα και στη συνέχεια παίχτηκε ως είδηση σε πολλές ιστοσελίδες. Πράγματι, ο… «Αγάπη Μόνο» συγκέντρωσε υψηλό αριθμό μορίων – ήταν τρίτος μάλιστα – στον πίνακα όσων πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις για να ενταχθούν στη Συνοριοφυλακή της Χίου.  Ωστόσο, η διαδικασία των προσλήψεων δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού έπειτα από την υποβολή ενστάσεων, ακολουθούν και αθλητικές και ψυχοτεχνικές διαδικασίας οι οποίες δεν έχουν διεξαχθεί ακόμα. Η ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes επικοινώνησε με το  Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο ενημέρωσε ότι όσοι αναγράφονται στους πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Μάλιστα, η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ, κάτι που είχαν παρατηρήσει και κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όταν ο νεαρός ανέβασε τη φωτογραφία με τη στολή.  Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη φορά που είχε προσπαθήσει να μπει στην Ελληνική Αστυνομία το 2019, ο Τάσος Ποτσέπης είχε συγκεντρώσει αρκετά μόρια για τις Ειδικές Δυνάμεις αλλά είχε κοπεί στα ψυχοτεχνικά τεστ.

Τι… δήλωσε

Ο ίδιος πάντως πόζαρε με τη… στολή, δηλώνοντας «χαρούμενος και ενθουσιασμένος να υπηρετεί στις μάχιμες μονάδες της συνοριοφυλακής» και έτοιμος να υπερασπιστεί «μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τας σημαίας & τα κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας».

“Ο ρόλος μου θα είναι να διαφυλάξω τα κυριαρχικά δικαιώματα της υπέροχης πατρίδας μου της Ελλάδας και θα τηρήσω τον ιερό όρκο που έχω δώσει να υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τη σημαία της Ελλάδας. Το ηθικό μας είναι πάντα ακμαιότατο και μαζί με τους συναδέλφους μου τηρούμε υψηλά ιδανικά και αξίες, όντες πάντα μάχιμοι και προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Ο Θεός είναι μαζί μας.Η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη και θέλει πολύ προσοχή από όλες τις πλευρές. Πάντως αν χρειαστεί, εμείς θα είμαστε πάντα ‘παρών’ στην πρώτη γραμμή του πυρός, έτοιμοι να θυσιαστούμε για τα ιδανικά της πατρίδας μας. Καθημερινά προσευχόμαστε για την επιβίωση του έθνους μας και πάντα με βοηθούς τους Αγίους μας, ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο», είπε χαρακτηριστικά ο 27χρονος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις