Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αταλάντα για Γιαννούλη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αταλάντα για Γιαννούλη

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει έντονο ενδιαφέρον και θέλει τους Μπεργκαμάσκι έτοιμους να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον δικέφαλο του βορρά.

ΠΑΟΚμεταγραφές: Ζεστή φαίνεται, πως είναι η Αταλάντα για να αποκτήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου έχουν κάνει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Έλληνα αριστερό μπακ. Για την περίπτωση του έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από το εξωτερικό. Ωστόσο, η Αταλάντα έχει μπει πολύ δυνατά στο κυνήγι για την απόκτηση του.

Οι Μπεργκαμάσκι είναι σε συζητήσεις με τον «δικέφαλο του βορρά» για να τον κάνουν δικό τους. Ο Γιαννούλης προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά, στην οποία, αγωνίστηκε 44 φορές με τους «ασπρόμαυρους». Ενώ, τα ιταλικά μέσα αναφέρουν, πως η ομάδα του Μπέργκαμο είναι θέμα χρόνου να στείλει πρόταση. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να μπει σε κουβεντες και να δώσει κάποια απάντηση πριν από τον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: “Είναι ‘λαβράκι’ ο Γιαννούλης”

Σχετικά με την υπόθεση του 25χρονου διεθνούς ακραίου αμυντικού, ο Ιταλός συνάδελφος Τζιανλουίτζι Λονγκάρι ανέφερε στο twitter: «Στην Αταλάντα αρέσει ο μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης. Ο 25χρονος αμυντικός έχει απασχολήσει στο παρελθόν κι άλλες ιταλικές ομάδες, όμως οι “νερατζούρι” αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση». Ενώ, στην γειτονική χώρα θεωρούν, πως ο Γιαννούλης είναι «λαβράκι». Κάτι που φαίνεται και από τις ομάδες, που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη με την πλειοψηφία τους να είναι από την Ιταλία. Τα δίχτυα τους, πάντως, φέρονται να έχουν ρίξει και γερμανικά κλαμπ.

Δείτε ακόμη:

“Ωρα για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπενφίκα, εγώ το έχω ξαναπετύχει”
Πήρε Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ με υπέρβαση Μελισσανίδη
Παίκτης των νταμπλούχων και με τη βούλα ο Γάλλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις