Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Παίρνει Αντονίτο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Παίρνει Αντονίτο

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Ο 32χρονος Ισπανός δεξιός ακραίος αμυντικός της Βαγιαδολίδ τα βρήκε με το τρυφύλλι και έρχεται για υπογραφές

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Πατάει Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Αντονίτο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός δεξιός μπακ αναμένεται αύριο στην χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι». Ο 32χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας. Ο Αντονίτο έχει συμβόλαιο ως το 2021 με την Βαγιαδολίδ, το οποίο, θα λύσει για να έρθει στον «Παναθηναϊκό».

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που θα παίξει εκτός Ισπανίας. Έχει αγωνιστεί σε Αλμερία, Καρταγένα, Αλμπαθέτε, Κόρντομπα και την τωρινή του ομάδα Ρεάλ Βαγιαδολίδ, την οποία θα αφήσει για να έρθει στο «τριφύλλι». Ο Αντονίτο θα έρθει για να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας. Θα είναι δίδυμο με τον Φακούντο Σάντσες και θα έρχεται από τον πάγκο κυρίως. Μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία και την ποιότητα του. Ενώ, μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί χαφ.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Η καριέρα του

Με την φανέλα της Βαγιαδολίδ o Αντονίτο έχει αγωνιστεί 87 φορές, έχει σημειώσει 2 γκολ και έχει 4 ασσίστ. Για την περίπτωση του ενδιαφέρονταν οι Λεγκάνες και Τενερίφη, ωστόσο, ο 32χρονος έχει πάρει την απόφαση του και έρχεται στην πατρίδα μας για τους “πράσινους”. Μόλις υπογράψει θα τεθεί αμέσως υπό τις οδηγίες του Πογιάτος και μπορεί να είναι διαθέσιμος για την δεύτερη αγωνιστική, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Δείτε ακόμη:

“Ωρα για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπενφίκα, εγώ το έχω ξαναπετύχει”
Πήρε Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ με υπέρβαση Μελισσανίδη
Παίκτης των νταμπλούχων και με τη βούλα ο Γάλλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις