Αθήνα

°C

Δευτέρα

25

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Η εξομολόγηση, με αφορμή την επέτειο γάμου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Η εξομολόγηση, με αφορμή την επέτειο γάμου

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η Μαρία Κορινθίου, με αυτή την αφορμή θέλησε να αποκαλύψει πώς ήρθαν κοντά.

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Επέτειο, καθώς συμπληρώνουν 13 χρόνια κοινής πορείας στη ζωή, έχουν ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου. Η Μαρία Κορινθίου, με αυτή την αφορμή θέλησε να αποκαλύψει πώς ήρθαν κοντά, πώς γνωρίστηκαν και πώς την διεκδίκησε ο Γιάννης Αϊβάζης, ποστάροντας, παράλληλα και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

«13 χρόνια μαζί… Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία, η πρώτη φωτογραφία που μας τράβηξαν, λες και «έβλεπαν» αυτό που θα ακολουθούσε… Κύπρος… σε βραβεία… το πάρτυ μετά…. και εσύ δεν ήτανε να έρθεις… αλλά ήρθες, και ήρθες για εμένα, γιατί ήξερες ότι θα είμαι εκεί!… Και από εκείνη την στιγμή με διεκδίκησες, δε με άφησες λεπτό από δίπλα σου. Δυο μήνες αρκούσαν για να μάθουμε ότι θα ερχόταν στη ζωή μας, το παιδί μας.

Το παιδί που από την πρώτη μέρα, μου έλεγες ότι ήθελες να αποκτήσουμε μαζί. Όλα γρήγορα, με ταχύτητα… χείμαρροι και οι δύο μας… χείμαρρος ο έρωτας μας. Όρμησε στη ζωή μας και επιβλήθηκε… Γιατί όπως έχει πει και η αγαπημένη Κική Δημουλά: «Ο έρωτας δε θέλει χρόνο… θέλει ταχύτητα» Χρόνια μας πολλά…χρόνια πολλά στη ζωή που έχουμε «χτίσει» μαζί, στα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που μαζί έχουμε πέσει, αλλά έχοντας πλάι μας, το μεγαλύτερο εφόδιο και το μεγαλύτερο επίτευγμα μας: Το παιδί μας!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαρία Κορινθίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις