Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Καλημέρα με ντέρμπι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Καλημέρα με ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Μεγάλο ματς για τη Λιντς, επιστρέφει στην πρέμιερσιπ και δοκιμάζεται στο Ανφιλντ με την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ

12.09.2020 | 11:27

Πρέμιερ Λιγκπροαναγγελία: Ανοίγει η σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με έντονη αγωνιστική δράση και Λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ άλλων. Η Φούλαμ υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον. Οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να ανέβουν στην Πρέμιερ Λιγκ μέσω μπαράζ και φέτος θέλουν να παραμείνουν. Είναι μια σκληρή ομάδα, η οποία, έκανε καλές προσθήκες το καλοκαίρι, δίνοντας ποιότητα και θα είναι δύσκολος αντίπαλος κόντρα στην Άρσεναλ.

Από την άλλη, οι «κανονιέρηδες» κατέκτησαν δύο μαζεμένα τρόπαια, αφού, πήραν το κύπελλο και το κομιούνιτι σίλντ. Έχουν διατηρήσει τον βασικό τους κορμό και έχουν κάνει ποιοτικές προσθήκες. Ο Αρτέτα έχει να λύσει το πρόβλημα στην άμυνα του, αφού, υπάρχουν σοβαρά κενά, που, πρέπει να ξεπεραστούν.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Επιστροφή Λιντς

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Λιντς σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μια τρομερή σεζόν, αφού κατέκτησαν το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια. Φέτος θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους και θέλουν να ξανά στεφθούν πρωταθλητές. Η ομάδα έχει παραμείνει ίδια, ωστόσο, προστέθηκε και ο δικός μας Κώστας Τσιμίκας . Από την άλλη, η Λιντς έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο και εξασφάλισε την άνοδο της στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχει κάνει προσθήκες με κυριότερη αυτή του Ροντρίγκο. Θέλει να κάνει μια καλή σεζόν και θα βάλει δύσκολα στην Λίβερπουλ. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γκαετάνο Μπεράρντι.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Σαουθάμπτον και η Γουέστ Χαμ την Νιούκαστλ.

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν Nova και ΠΑΟΚ, στο συνδρομητικό τα ματς του δικεφάλου
Επισημοποίησε την απόφαση για τελικό με περσινά ρόστερ η ΕΠΟ
Ολοι στον Βόλο για λόγους ψυχολογίας στον Ολυμπιακό
Exit mobile version