Ολυμπιακός – τελικός: Και οι νέοι στον Βόλο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – τελικός: Και οι νέοι στον Βόλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ολυμπιακός - τελικός: Εβγαλε αποστολή ο Μαρτινς, μόνο ο Πέπε μένει πίσω - Και ο Σεμέδο με την ομάδα παρά τον “παράγοντα Μπενφίκα”

10.09.2020 | 16:32

Ολυμπιακόςτελικός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή σήμερα την αποστολή της ομάδας του για τον Σαββατιάτικο τελικό του κυπέλλου με την ΆΕΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αξίξει να σημειωθεί το γεγονός ότι, ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών συμπεριέλαβε και τα νέα αποκτήματα της ομάδας στην αποστολή, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Πιο χαρακτηριστικά, ο Μαρτίνς θα πάρει μαζί του στον Βόλο τους Ραφίνια, Χολέμπας και Κρίστινσον.  Ενώ, ο Πέπε έμεινε εκτός αποστολής και δεν θα μεταβεί στον Βόλο με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτή η απόφαση λήφθηκε από τον προπονητή της ομάδας, αφού, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν κανονικά προπόνηση στον Βόλο. Την ίδια ώρα, ο Πορτογάλος κάλεσε και τους Σουντανί, Κάιπερς και Βρουσάι που επέστρεψαν πρόσφατα στο ρόστερ των ερυθρολεύκων. Ακόμα, συμπεριέλαβε και τον Σεμέδο, παρά το ότι ακούγεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με την ψυχολογία της ομάδας, με τον Πορτογάλο να θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του μαζί.

Ολυμπιακός – τελικός: Η αποστολή

Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του την αποστολή, μετά από την σημερινή προπόνηση. Φυσικά στην 18άδα θα βρεθούν μόνο όσοι μπορούν να παίξουν. Οι άλλοι απλά θα παραβρεθούν. Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού είναι: Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δείτε ακόμη:

Αδειασμα Αθήνας, στη Νιόν οι κληρώσεις Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ
Επίσημα ανακοινώθηκε ο Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό
Ερχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Εμβιλά
Exit mobile version