Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – ΕΠΟ: Νέα πυρά για τον τελικό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – ΕΠΟ: Νέα πυρά για τον τελικό

Ολυμπιακός - ΕΠΟ: Οι προσκλήσεις της Ομοσπονδίας σε επίσημους και την ΕΠΣ Θεσσαλίας η αφορμή για την τελευταία επίθεση των Πειραιωτών

ΟλυμπιακόςΕΠΟ: Δεν έχει τέλος η  κόντρα, που, έχει ανοίξει ο Ολυμπιακός με την ΕΠΟ. Oι Πειραιώτες εξέδωσαν νέα ανακοίνωση βάλλοντας κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για τον αυριανό τελικό του κυπέλλου. Θυμίζουμε, έχουν προηγηθεί αρκετές επιστολές πριν από την σημερινή. Όλες είχαν να κάνουν με την διεξαγωγή του αγώνα και τους χειρισμούς της ΕΠΟ. Αυτή την φορά, η επιστολή έχει να κάνει με την απόφαση της Ομοσπονδίας, να μοιράσει προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Κάτι που για τον Ολυμπιακό  παραβιάζει τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ενώ, κάνουν λόγο για εξευτελισμό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

“Ο εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται και ο τελικός-Παρωδία της ΕΠΟ συνεχίζει να κακοφορμίζει με τις ενέργειες της Ομοσπονδίας” αναφέρει η ανακοίνωση αρχικά. Kαι συνεχίζει: “Παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας, τα συμφωνηθέντα με την ΕΛΑΣ σε όλες τις συσκέψεις Ασφαλείας και κάθε νομιμότητα η ΕΠΟ ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ότι αυτό συνεπάγεται”.

Ολυμπιακός – ΕΠΟ: “Κανένας Μπέος…”

Στη συνέχεια οι πρωταθλητές απευθύνουν έκκληση στους αρμόδιους φορείς να επέμβουν για την τηρηση των συμφωνηθέντων: “Καλούμε τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη να πάρουν θέση και να τηρηθούν τα νόμιμα και συμφωνηθέντα. Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα. Kαι να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται. Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα”.

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν Nova και ΠΑΟΚ, στο συνδρομητικό τα ματς του δικεφάλου
Επισημοποίησε την απόφαση για τελικό με περσινά ρόστερ η ΕΠΟ
Ολοι στον Βόλο για λόγους ψυχολογίας στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις