Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λίνα Κοεμτζή – αρχείο: Η οργή της μητέρας της
ΕΛΛΑΔΑ

Λίνα Κοεμτζή – αρχείο: Η οργή της μητέρας της

Λίνα Κοεμτζή - αρχείο: Η Σταυρούλα Τομπάζη, μητέρα της Λίνας Κοεμτζή εξέφρασε την πλήρη διαφωνία της με την πρόταση να μπει στο αρχείο η υπόθεση του θανάτου της κόρης της.

Λίνα Κοεμτζή – αρχείο: Στενοχωρημένη και καταβεβλημένη δήλωσε η Σταυρούλα Τομπάζη, μητέρα της Λίνας Κοεμτζή που έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα της εστίας, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Αιτία η πρόταση του αντεισαγγελέα πρωτοδικών να μπει στο αρχείο η υπόθεση του θανάτου της 22χρονης.

“Ντρέπομαι που μπήκε στο αρχείο η υπόθεση. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Γιατί δεν καλούνε τον μάρτυρα να δει τις φωτογραφίες των υπόπτων; Τι φοβούνται; Αυτόν που κάλεσαν από το εξωτερικό, που θεωρείται ως ύποπτος, γιατί δεν τον καλούνε; Φοβούνται μήπως αναγνωρίσει κάποιον από τους δύο; Τι φοβούνται επιτέλους; Το πιο μεγάλο μυστικό κρύβεται μέσα στην εστία. Είμαι πολύ στενοχωρημένη, πολύ καταβεβλημένη” δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα της φοιτήτριας.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη κοπέλα είχε χάσει τη ζωή της το Φεβρουάριο το 2016, όταν έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας επί της οδού Λέοντος Σοφού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο θάνατός της αντιμετωπίστηκε από την αστυνομία ως αυτοκτονία, ωστόσο, καταγγελίες της μητέρας της ότι η 22χρονη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας από άτομα που την απειλούσαν ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της κόρης της, προκάλεσε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, από όλες τις δικονομικές ενέργειες που ακολούθησαν δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία που να στοιχειοθετούν ποινικές ευθύνες σε βάρος προσώπων που βρέθηκαν στο “κάδρο” της υπόθεσης. Ως εκ τούτου ελλείψει επαρκών ενδείξεων για άσκηση ποινικής δίωξης η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών προτείνει την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, εκτιμώντας ότι ο θάνατος της νεαρής αποδίδεται σε αυτοκτονία. Για το εάν η πρόταση περί αρχειοθέτησης γίνει δεκτή ή όχι θα αποφανθεί το επόμενο διάστημα αντεισαγγελέας Εφετών. Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση της φοιτήτριας το Πλημμελειοδικείο των Γιαννιτσών καταδίκασε ένα άτομο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις