Αθήνα

°C

ΤΕΤΑΡΤΗ

27

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντώνης Big Brother αποχώρηση: Ο Βαρθακούρης πήρε επιτέλους θέση για τη δήλωση
LIFESTYLE

Αντώνης Big Brother αποχώρηση: Ο Βαρθακούρης πήρε επιτέλους θέση για τη δήλωση

Αντώνης Big Brother αποχώρηση: Τι έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης στο Facebook.

Αντώνης Big Brother αποχώρηση: Έστω και αργά, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια δημόσια τοποθέτηση για το απαράδεκτο σχόλιο περί βιασμού του Αντώνη Αλεξανδρίδη και την αποχώρησή του από το “Big Brother”. Ο παρουσιαστής του σόου είχε δεχτεί πολλά μηνύματα στα social media για να πάρει θέση και απολογήθηκε για το ότι άργησε να απαντήσει και να πάρει θέση. Μόνο αφού ο παίκτης εκδιώχθηκε από το ριάλιτι, ο Βαρθακούρης ανέβασε ένα ποστ στο facebook. Σε αυτό εξηγεί ότι με το που πληροφορήθηκε το περιστατικό, εξέφρασε επιτόπου την άποψη του και ζήτησε την αποχώρηση του παίκτη. “Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου” είπε χαρακτηριστικά. O παρουσιαστής του ριάλιτι ανέφερε πως καταδικάζει τέτοιου είδους δηλώσεις και συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε στο βίντεο της Κυριακής, ενώ δήλωσε πως αντέδρασε κατευθείαν όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό.

Παράλληλα, απολογήθηκε για την αργοπορημένη δημόσια αντίδρασή του και ανέφερε πως περίμενε να τοποθετηθεί μετά την αποχώρηση του παίκτη.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

“Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα. Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου. Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, εξέφρασα επιτόπου την άποψη μου και ζήτησα την αποχώρηση του. Δεν είναι στο χέρι μου όμως. Υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός που πρέπει να κινηθεί και να γίνουν κάποιες διαδικασίες. Εκεί οφείλεται η όποια καθυστέρηση σε αυτό που θεωρείται αυτονόητο και αυτό που τελικά συνέβη.

Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται ότι καταδικάζω με κάθε τρόπο λόγια και, εν γένει, συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε όλοι στο βίντεο. Μεγαλώνουμε με τη γυναίκα μου δύο κόρες για τις οποίες δίνουμε τη ζωή μας, παρόλο που πολλοί βιαστήκατε να μας αποκαλέσετε ακόμα και κακούς γονείς επειδή δεν σας απαντάμε τη στιγμή που θέλετε, την πρώτη ημέρα, δε, που θέλησα, μετά από μεγάλο διάστημα προσωπικής κούρασης και άγχους, να χαρώ την οικογένειά μου!

Δεν μπορώ να απολογηθώ για λόγια και πράξεις άλλων, το μόνο που μπορώ κάνω είναι να απολογηθώ για την αργοπορημένη, από πλευράς μου, δημόσια αντίδραση και ανταπόκριση. Θα σας παρακαλούσα να μην σχολιάσετε με ύβρεις για οτιδήποτε & οποιονδήποτε. Δεν ζητάω κάτι δύσκολο θεωρώ”.

Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα.Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου.Με το που…

Julkaissut Harry Varthakouris – Χάρης Βαρθακούρης Sunnuntaina 6. syyskuuta 2020

Αντώνης Big Brother αποχώρηση: Η αντίδραση της Αντελίνας

Λίγη ώρα νωρίτερα, η σύζυγος του τραγουδιστή, Αντελίνα Βαρθακούρη, πήρε δημόσια θέση, γράφοντας χαρακτηριστικά: “ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ. Ως γυναίκα, μητέρα δύο κοριτσιών και πολίτης αυτής της χώρας που το τελευταίο διάστημα έχει πονέσει και καταρρακωθεί με περιστατικά βίας κι εκφοβισμού και στα δύο φύλα, καταδικάζω με κάθε τρόπο και δυνατή φωνή τέτοιου είδους συμπεριφορές” .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις