Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πετρόπουλος “Αυγή” – Big Brother: Ο δημοσιογράφος πήγε στον ΣΚΑΪ, κατήγγειλε το ριάλιτι και αποχώρησε
ΕΛΛΑΔΑ

Πετρόπουλος “Αυγή” – Big Brother: Ο δημοσιογράφος πήγε στον ΣΚΑΪ, κατήγγειλε το ριάλιτι και αποχώρησε

Πετρόπουλος "Αυγή" - Big Brother: «Δεν θέλω να κάνω σόου, αλλά δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις», είπε ο δημοσιογράφος της Αυγής.

Πετρόπουλος “Αυγή” – Big Brother: Την αντίδρασή του για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Big Brother και τα όσα απαράδεχτα ειπώθηκαν από παίχτη του, εξέφρασε με τον δικό του τρόπο ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος. Ενώ αποδέχτηκε την πρόσκληση της πρωινής εκπομπής και πήγε στο στούντιο του ΣΚΑΙ, αφού διαμαρτυρήθηκε για το χυδαίο σχόλιο που ακούστηκε στο ριάλιτι, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι δεν θα μείνει στην εκπομπή «ως έμπρακτη διαμαρτυρία για την αναπαραγωγή της υποκουλτούρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες. Δεν θέλω να κάνω σόου, αλλά δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Αυτό πρέπει να καταδικαστεί. Θα ήθελα εντελώς συμβολικά… Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά… αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία», είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος και αποχώρησε.

Δείτε ακόμη

O Big Brother έδιωξε τον Αντώνη για τα όσα χυδαία είπε -Σάλος στα social media, παρέμβαση Πέτσα
Ο Κικίλιας αποκάλυψε πότε… έρχεται ο γιος!
Κραυγή απόγνωσης από τη σύζυγο του Φωκά – “Δεν είχαμε να ζήσουμε, η ΔΕΗ μας έκοψε το ρεύμα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις