Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Nammos δωρεάν ξαπλώστρες: «Κοσμοϊστορικό» γεγονός
ΕΛΛΑΔΑ

Nammos δωρεάν ξαπλώστρες: «Κοσμοϊστορικό» γεγονός

Nammos δωρεάν ξαπλώστρες: Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε την… ιστορική αυτή ημέρα στο Nammos όπου δεν έπεφτε καρφίτσα!

Nammos δωρεάν ξαπλώστρες: Κοσμοϊστορικό, χαρακτήριζαν οι ντόπιοι, το σκηνικό που δημιουργήθηκε την Κυριακή στο Nammos της Μυκόνου.nΤα αφεντικά του Nammos αποφάσισαν για 24 ώρες να διαθέσουν δωρεάν τις ξαπλώστρες στους λουόμενους με αποτέλεσμα η παραλία της Ψαρρούς να γεμίσει από κόσμο από νωρίς το πρωί.nΚάθε μια από τις λουξ ξαπλώστρες του διάσημου beach bar του νησιού κοστίζει 2.800 ευρώ και όπως ήταν λογικό οι τουρίστες που βρίσκονται στη Μύκονο δεν θα μπορούσαν να χάσουν αυτή την ευκαιρία.

Σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, κάποιοι από τους επισκέπτες έφεραν μαζί τους στην κοσμική πλαζ και σαμπάνιες, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες στο προσωπικό του γνωστού beach bar, έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν 11 θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Το κατάστημα παρέμεινε κλειστό ως το 4 Σεπτεμβρίου και τώρα άνοιξε εκ νέου τις πύλες του.

Δείτε ακόμη

Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στη σελίδα του υπ. Περιβάλλοντος
Πρόεδρος συνοριοφυλάκων: Ο Έβρος έμεινε όρθιος και θα μείνει όρθιος μπροστά στις ροές
Η κατανομή των κρουσμάτων: 25 εισαγόμενα – 51 στην Αττική
144 νέα κρούσματα, 24 στις πύλες εισόδου – 4 θάνατοι
Νεκρός 27χρονος εθελοντής πυροσβέστης στο Αγρίνιο – Μετά από φωτιά
Σοκαριστικό τροχαίο στη Λάρισα: Αυτοκίνητο έριξε δυο παιδιά από γέφυρα ύψους 15 μέτρων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις