Εθνική – Γιαννούλης: Μπορούμε νίκη με Κόσοβο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Γιαννούλης: Μπορούμε νίκη με Κόσοβο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Εθνική - Γιαννούλης: “Επηρεάστηκε η αποστολή της ομάδας από το απρόοπτο με τον Τσιμίκα αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι”

06.09.2020 | 09:35

ΕθνικήΓιαννούλης: Ο Δημήτρης Γιαννούλης στην συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα με το Κόσσοβο αναφέρθηκε στον Κώστα Τσιμίκα. Μίλησε, για το παιχνίδι με τους Σλοβένους και για το αν τους επηρεάζει ενόψει του αυριανού παιχνιδιού. Ακόμα, μίλησε για το πως θα παίξουν με τους Κοσσοβάρους στην αυριανή αναμέτρηση.

Για τον «ανταγωνιστή» του Κώστα Τσιμίκα, που, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, δήλωσε: «Σίγουρα μας επηρέασε θα μπορούσα να πω γιατί είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Αλλά από την άλλη πρέπει να κοιτάμε τον στόχο μας. Η υπόθεση αυτή έφερε μια αναστάτωση, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Εθνική – Γιαννούλης: Κοντά στην πρωτιά με νίκη

Για την ισοπαλία στο πρώτο ματς με την Σλοβενία, είπε: «Όσον αφορά την ισοπαλία με τη Σλοβενία δεν μας ασκεί έξτρα πίεση. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, μας έλειψε το γκολ, η καλή τελική προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αν κερδίσουμε το παιχνίδι με το Κόσοβο, θα είμαστε κοντά στην πρώτη θέση».

Τελειώνοντας, ο Ελληνας διεθνής άσος αναφέρθηκε και στο αποψινό  παιχνίδι της Ελλάδας με αντίπαλο το Κόσσοβο: «Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι για να παίξουμε κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.» και πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι το Κόσοβο έχει κάποιους καλούς επιθετικούς, αν δείξουμε όμως το πρόσωπο που δείξαμε πριν τη διακοπή θεωρώ πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!
Exit mobile version