Ποδόσφαιρο – Nations League: Πρεμιέρα με… τελικό!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Nations League: Πρεμιέρα με… τελικό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ποδόσφαιρο - Nations League: Γερμανία και Ισπανία στο μεγαλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής, που πάντως περιλαμβάνει σπουδαίους αγώνες

03.09.2020 | 14:46

ΠοδόσφαιροNations League: Επανεκκίνηση στις αγωνιστικές δραστηριότητες των εθνικών ομάδων 9 μήνες μετά τα τελευταία τους παιχνίδια. Επανεκκίνηση, με την πρώτη αγωνιστική του 2ου Nations League, τη νέα διοργάνωση που ήδη έχουμε δει πως εξελίσσεται και έχει πολλές συγκινήσεις να προσφέρει! Στο ματς της ημέρας για την League A στον 1ο όμιλο, η Γερμανία υποδέχεται την Ισπανία στο «Μερσέντες-Μπένζ Αρένα», στις 21:45. Οι Γερμανοί προέρχονται από ένα σερί τριών νικών. Ενώ, είναι αήττητοι στους τελευταίους πέντε αγώνες, που, έχουν δώσει. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με όλα τους τα όπλα στην φαρέτρα, αφού, ο Λεβ έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους.

Από την άλλη, οι Ισπανοί είναι ένα δύσκολο εμπόδιο για τους γηπεδούχους και το ματς θα είναι αμφίρροπο. Η «Φούρια Ρόχα» προέρχεται από την νίκη με 5-0 κόντρα στην Ρουμανία. Στα δύο της τελευταία παιχνίδια έχει πετύχει 12 γκολ. Ακόμα, τρέχει ένα αήττητο σερί 11 αγώνων. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν κάποια απουσία σήμερα και θα παραταχθούν πλήρεις. Οι δύο ομάδες τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους τους στα προκριματικά του Γιούρο και θέλουν να κάνουν το ίδιο και εδώ. Έχουν μεγάλη ποιότητα στα ρόστερ τους. Έτσι, το παιχνίδι θα είναι αρκετά θεαματικό.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις τις βραδιάς:
Ουκρανία – Ελβετία: 21:45, «Αρένα Λβιβ»
Ρωσία – Σερβία: 21:45, «ΒΤΜ Αρένα»
Τουρκία – Ουγγαρία: 21:45, «Στάδιο Γενί Σίβας»
Βουλγαρία – Ιρλανδία: 21:45, «Στάδιο Βασίλ Λέφσκι»
Φινλανδία – Ουαλία: 21:45, «Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι»
Μολδαβία – Κοσσυφοπέδιο: 21:45, «Στάδιο Έννιο Ταρντίνι»
Λετονία – Ανδόρα: 21:45, «Νταουγκάβα Στάντιουμ»
Νήσοι Φερόες – Μάλτα: 21:45, «Στάδιο Τόρσβολουρ».

Δείτε ακόμη:

Το τρίτο ευρωκύπελλο ονειρεύεται για την ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος
Με πρόταση ΟΦΗ κρατιέται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12/9
Επίσημα το F8 του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα
Exit mobile version