Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother – Αφροδίτη: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της πληθωρικής παίκτριας
LIFESTYLE

Big Brother – Αφροδίτη: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της πληθωρικής παίκτριας

Big Brother - Αφροδίτη: Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή κολυμπούσε στην πισίνα, όταν ξαφνικά έβγαλε το πάνω μέρος από το μαγιό της. Πώς αντέδρασαν οι παίκτες του "Big Brother".

Big Brother – Αφροδίτη: Με μεγάλη άνεση και αποκαλυπτική διάθεση εμφανίστηκε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στην έναρξη του χθεσινού επεισοδίου του «Big Brother».

Η παίκτρια που είχε μπει στην πισίνα μαζί με τους συμπαίκτες της, θέλησε να μαυρίσει ομοιόμορφα την πλάτη της, οπότε ξεκούμπωσε το σουτιέν από το μπικίνι που φορούσε και συνέχισε γυμνόστηθη.

«Πέτα το! Πέτα τα έξω ρε! Έχει βγάλει βυζιά έξω ρε….» σχολίασε δυνατά ο Γρηγόρης Τσεκούρας που άρχισε να αστειεύεται με τους υπόλοιπους συγκατοίκους, καθώς η Αφροδίτη του είχε πετάξει το βρεγμένο σουτιέν του μαγιό της, και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι μία από τις 17 παίκτριες του «Big Brother».

H ίδια έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική, είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Απόλυτα απελευθερωμένη, το μήνυμα της είναι “body positivity”. Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, δεν ξεχνάει τον στόχο της… να βγει νικήτρια του Big Brother!Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την είχαμε ξαναδεί στην τηλεόραση, τον Μάρτιο του 2019. Τότε είχε συμμετάσχει στην εκπομπή «Revenge Βody» με την Ιωάννα Λίλη και μάλιστα είχε καταφέρει να μειώσει σημαντικά το σωματικό της βάρος, χάνοντας 13 ολόκληρα κιλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις