Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μαλέσκου καλλιστεία: Όταν παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δοκίμαζε την τύχη της στο μόντελιγνκ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαλέσκου καλλιστεία: Όταν παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δοκίμαζε την τύχη της στο μόντελιγνκ

Μαλέσκου καλλιστεία: Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε δοκιμάσει την τύχη και στο μόντελιγνκ ενώ το 2013 είχε πάρει μέρος στα Καλλιστεία της Κρήτης.

Μαλέσκου καλλιστεία: Πριν ακολουθήσει καριέρα στην τηλεόραση, η Ιωάννα Μαλέσκου, είχε δοκιμάσει την τύχη και στο μόντελιγνκ, ενώ το 2013 είχε πάρει μέρος στα Καλλιστεία της Κρήτης! Γίνεται αντιληπτό δια γυμνού οφθαλμού ότι η όμορφη Ιωάννα έχει αλλάξει πολύ από το μακρινό 2013. Η παρουσιάστρια του “Love It” είχε κερδίσει τον τίτλο της “Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη” και σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο την δείχνει να απαντά σε ερώτηση για το αν μπορεί να συνδυάσει τα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ.

Η ερώτηση ήταν σχετική με τις σπουδές της καθώς η Ιωάννα Μαλέσκου έχει σπουδάσει παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη. Στην Κρήτη πήγε ως δασκάλα δημοτικού αλλά τελικά ακολούθησε άλλη καριέρα καθώς την κέρδισε η τηλεόραση.

Πάντως, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, ταυτόχρονα με την υπογραφή του συμβολαίου της είχε φροντίσει να διαγράψει πολλές φωτογραφίες από τον λογαριασμό της. Πριν τις διαγραφές, ο λογαριασμός της Ιωάννας Μαλέσκου στο Instagram ήταν γεμάτος από φωτογραφίες της με μαγιό αρκετά προκλητικές μάλιστα…

Δείτε ακόμη

Στο νοσοκομείο η Κρυσταλλία – “Μην κάνουμε τους μάγκες”
Το “ευχαριστώ” του Γιάννη Κότσιρα στη σύζυγό του – Μια υπέροχη ανάρτηση
Ο Ανδρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις