Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρυσταλλία – νοσοκομείο: Στο… κρεβάτι του πόνου η εγκυμονούσα τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Κρυσταλλία – νοσοκομείο: Στο… κρεβάτι του πόνου η εγκυμονούσα τραγουδίστρια

Κρυσταλλία - νοσοκομείο: Ανησυχία προκάλεσαν οι αναρτήσεις της Κρυσταλλίας μέσα από το νοσοκομείο.

Κρυσταλλία – νοσοκομείο: Τους “ακολούθους” της στο Instagram ανησύχησε η Κρυσταλλία, αναρτώντας την Τετάρτη φωτογραφίες από το νοσοκομείο. Τα μηνύματα που δέχθηκε έπεσαν βροχή, αφού το γεγονός ότι η τραγουδίστρια είναι έγκυος προκάλεσε αναστάτωση και αγωνία στους δικούς της ανθρώπους. Συγκεκριμένα, η Κρυσταλλία ανέβασε δύο στιγμιότυπα από το κρεβάτι του δωματίου της, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο που χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ωστόσο, η εγκυμονούσα τραγουδίστρια – παρουσιάστρια βρέθηκε κανονικά το μεσημέρι της Τετάρτης στο πάνελ της εκπομπής του Open “The Booth” και μίλησε για τη μικρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, δίχως ωστόσο να αποκαλύψει τι ήταν αυτό που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

“Είμαστε εδώ. Τα καταφέραμε. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα. Δεν ήταν τίποτα σοβαρό ευτυχώς. Εδώ η Πηνελόπη δεν μου μιλάει πλέον. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για ότι έχει κάνει για μένα. Μην ανησυχείτε, είναι όλα καλά. Εντάξει, μην κάνουμε τους μάγκες, κάποιες φορές. Τα κορίτσια μου εδώ, τις ευχαριστώ πάρα πολύ. Και τώρα σοβαρά, δεν μπορούσα να λείψω, γιατί βλέπετε πως περνάμε”, είπε η Κρυσταλλία.

Λίγο πριν περάσουν στα θέματα της εκπομπής έγινε γνωστό ότι οι συμπαρουσιάστριες δεν γνώριζαν τι ακριβώς της συνέβη και ενημερώθηκαν μέσω των social media. Θυμίζουμε ότι η Κρυσταλλία είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις