Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κάμελ Βόλος: Επίθεση με βενζίνη σε γυναίκες – Τι λέει θύμα του
ΕΛΛΑΔΑ

Κάμελ Βόλος: Επίθεση με βενζίνη σε γυναίκες – Τι λέει θύμα του

Κάμελ Βόλος: Στο φως της δημοσιότητας άλλη μία μαρτυρία κοπέλας που της επιτέθηκε ο άνδρας, ο οποίος ρίχνει βενζίνη σε γυναίκες στο Βόλο

Κάμελ Βόλος: Ακάθεκτα συνεχίζει τη δράση του στο Βόλο ο άνδρας που ρίχνει βενζίνη σε γυναίκες. Μια νέα μαρτυρία κοπέλας που μπήκε στο στόχαστρό του αποδεικνύει ότι η δράση του γίνεται όλο και περισσότερο επιθετική. “Μπήκε μέσα, άρπαξε μια τσάντα από το ταμείο, του είπα ”σε παρακαλώ δεν θέλω φασαρίες, φύγε έχουμε κόσμο”. Ήρθε προς το μέρος μου, έβγαλε μια κραυγή και μου έδωσε μια σφαλιάρα στο πρόσωπο, έπαθα σοκ”, δήλωσε στην κάμερα του MEGA και στο LIVE NEWS η Αθανασία, ένα ακόμη θύμα του. Ο ξάδερφος του 38χρονου που περιφέρεται στους δρόμους της πόλης με ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι μίλησε κι αυτός για τον συγγενή του που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος. “Εδώ και δύο χρόνια και παραπάνω το παιδί δεν ξέρω τι παθαίνει από την βενζίνη και επιτίθεται… το έχει ξανακάνει. Τον βλέπει ο κόσμος και τον φοβούνται. Έχει κάνει πράγματα που δεν το πίστευα” είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος, με το παρατσούκλι “Κάμελ” είχε καταδικαστεί πριν δύο χρόνια για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος μιας 21χρονης, σε ποινή φυλάκισης 40 μηνών. Νωρίτερα, μία 29χρονη από τον Βόλο κατήγγειλε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα του. Μια νεαρή φοιτήτρια περιέγραψε τη δικιά της, εφιαλτική εμπειρία. “Περνάει αυτός ο κύριος από μπροστά μου, και μου δίνει μια πάρα πολύ δυνατή στην κοιλιά. Εγώ έσκυψα να καλύψω την κοιλιά μου επειδή πόνεσε πάρα πολύ” αποκάλυψε.

Αλλά κι ένα ιδιοκτήτης καταστήματος στην πόλη θυμάται με ακρίβεια την στιγμή που μία άλλη φοιτήτρια είχε μπει τρομοκρατημένη στο μαγαζί του, ζητώντας βοήθεια. Ο 38χρονος την είχε αιφνιδιάσει ρίχνοντάς της βενζίνη: “Περνούσε μία κοπέλα και της έριξε στο πρόσωπο βενζίνη”. “Αυτός ο άνθρωπος είναι επιθετικός, χωρίς να του κάνεις τίποτα”, περιγράφει μία κοπέλα κάτοικος της πόλης. Η τοπική κοινωνία του Βόλου ζητά να ληφθούν μέτρα, ενώ η Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έχει κρίνει ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις