Μπαρτσελόνα – Μέσι: Μένει με μισή καρδιά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Μέσι: Μένει με μισή καρδιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπαρτσελόνα - Μέσι: Ευθείες βολές κατά του Μπαρτομέου από τον Αργεντίνο σούπερ σταρ - Του χρόνου ελεύθερος, από τον Ιανουάριο μιλάει με όποιον θέλει

04.09.2020 | 23:47

ΜπαρτσελόναΜέσι: Ο Μέσι ξεκαθάρισε το τοπίο σε σχέση με το σήριαλ της φυγής του από την Μπάρτσα. Ο Αργεντίνος σταρ τοποθετήθηκε και δήλωσε, πως, θα παραμείνει στην Βαρκελώνη για ακόμα ένα χρόνο. Μετά από ανακοινώσεις της Λα Λίγκα και της πλευράς του, ο θρύλος της Μπαρτσελόνα έδωσε ένα τέλος στην κόντρα. Το ισπανικό κανάλι TyC Sports ήταν το πρώτο, που, έβγαλε την είδηση. Θυμίζουμε, ο πατέρας του Μέσι είχε βρεθεί στην Βαρκελώνη, για μια σειρά διαπραγματεύσεων με τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να μπορέσει ο Αργεντίνος να αποχωρήσει μετά από 20 χρόνια.

Από την πλευρά της Μπάρτσα επέμεναν, πως, ο Μέσι έχει ρήτρα 700 εκατομμυρίων και οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε ναυάγιο. Την ίδια ώρα, ο θρύλος της ομάδας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει καμία ρήτρα στο συμβόλαιο του. Η Λα Λίγκα στάθηκε στην πλευρά της Μπάρτσα και ξεκαθάρισε, πως, η ρήτρα ισχύει κανονικά, περιπλέκοντας περισσότερο την κατάσταση.

Μπαρτσελόνα – Μέσι: Του χρόνου ελεύθερος

Οι δυο πλευρές οδηγούνταν σε δικαστική διαμάχη για την διευθέτηση της υπόθεσης. Αυτό ήταν, που, άλλαξε και την έκβαση της. Ο Μέσι δήλωσε, πως, δεν θα πάει την ομάδα της καρδιάς του στα δικαστήρια και ότι δεν επιθυμούσε να φύγει με αυτόν τον τρόπο. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Αργεντίνος σταρ θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά στην Μπάρτσα. Του χρόνου το καλοκαίρι, πάντως, μένει ελεύθερος. Ετσι, θα είναι ελεύθερος να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του, σε άλλες πολιτείες…. Πού; Θα είναι ελεύθερος από 1η Γενάρη να το διαπραγματευτεί με κάθε ενδιαφερόμενο!

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!
Exit mobile version