Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοδαρμός 13χρονης: Η ανακοίνωση της οικογένειας
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός 13χρονης: Η ανακοίνωση της οικογένειας

Ξυλοδαρμός 13χρονης: Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας μετά τον ξυλοδαρμό της κόρης τους, εξέδωσαν οι γονείς της 13χρονης από την Λαμία.

Ξυλοδαρμός 13χρονης: Εξιτήριο πήρε αργά χθες το μεσημέρι από το νοσοκομείο Λαμίας η 13χρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις 17χρονες. Η μαθήτρια ωστόσο παραμένει σε ισχυρό σοκ. Σήμερα, η οικογένειά της σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον, τη βοήθεια και τη στήριξη όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτή την σκληρή δοκιμασία για την οικογένειά μας.

Ειδικότερα θέλουμε να πούμε “Ευχαριστώ” στην Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, τον Δήμαρχο Λαμίεων κ. Θύμιο Καραΐσκο, την Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπαίδευσης κ. Ελένη Μπενιάτα, τον Δ/ντη της Δευτεροβάθμιας κ. Κώστα Αργυρόπουλο, το “Χαμόγελο του Παιδιού”, το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, το ΕΚΑΒ και φυσικά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Λαμίας για την φροντίδα και την ψυχολογική υποστήριξη στην κόρη μας. Ελπίζουμε ότι θα είναι το τελευταίο βίαιο περιστατικό. Διότι η “ΒΙΑ”, πέρα από το σώμα, τραυματίζει πολύ πιο βαριά τις παιδικές ψυχές».

Ξυλοδαρμός 13χρονης: «Την δάγκωσαν στο πρόσωπο, την κλωτσούσαν στα πλευρά, κάθισαν επάνω της»

Υπενθυμίζεται ότι η αδερφή της 13χρονης μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. «Είχε αίματα στο πρόσωπο και δαγκωματιές. Πήγα στο πάρκο και είδα τα κορίτσια που την είχαν χτυπήσει και είπαν ότι δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος»,είπε η αδελφή της 13χρονης μιλώντας στο MEGA. «Έχει δαγκωματιές στο πρόσωπο και μώλωπες. Πονάει στα πλευρά γιατί την κλωτσούσαν, ενώ η μία κοπέλα είχε κάτσει πάνω της για να την ακινητοποιήσει», προσθέτοντας ότι «έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ και δεν θέλει να βγει έξω».

«Με το ένα κορίτσι είχε διαφωνία και την απειλούσε ότι θα την βρει και θα την χτυπήσει, όμως η αδερφή μου δεν έδινε σημασία. Η αδερφή μου ρώτησε “γιατί πας και λες τέτοια για μένα” και εκείνη άρχισε να την χτυπάει και μετά ακολούθησαν και οι άλλες δύο», κατέληξε η αδερφή του κοριτσιού.

Δείτε ακόμη

Γηροκομείο στο Μαρούσι: Εργαζόμενοι και ηλικιωμένοι έχουν υποβληθεί σε τρία τεστ
Χαλκίδα: Οδηγούσε ανάποδα σε περιφερειακή οδό για 13 ολόκληρα χιλιόμετρα
Τέλος στις ουρές σε όλα τα διόδια της χώρας από Νοέμβριο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις