Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρετανίδα Κέρκυρα – ταχύπλοο: Συνεχίζονται οι έρευνες
ΕΛΛΑΔΑ

Βρετανίδα Κέρκυρα – ταχύπλοο: Συνεχίζονται οι έρευνες

Βρετανίδα Κέρκυρα - ταχύπλοο: Την ίδια ώρα ταχύπλοο, το οποίο εικάζεται ότι ήταν αυτό, ο χειριστής του οποίου παρέσυρε την 60χρονη έχει βγει από τη θάλασσα και εξετάζεται στη Μαρίνα των Γουβιών,

Βρετανίδα Κέρκυρα – ταχύπλοο: Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του χειριστή του ταχύπλοου που τραυμάτισε θανάσιμα την 60χρονη Κλερ Γκλάτμαν το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με την Daily Mail ανάμεσα στους ανθρώπους που κλήθηκαν να καταθέσουν για την υπόθεση ήταν και ο 58χρονος hedge fund manager Ρομπ Λούκας, 18χρονος γιος του και η 22χρονη κόρη του.

Τόσο η Daily Mail όσο και η Sun υποστηρίζουν ότι ο Λούκας και τα παιδιά του εκλήθησαν να καταθέσουν ως μάρτυρες αν και εξετάστηκε και το σκάφος που διαθέτει.Την ίδια ώρα ταχύπλοο, το οποίο εικάζεται ότι ήταν αυτό, ο χειριστής του οποίου παρέσυρε την 60χρονη έχει βγει από τη θάλασσα και εξετάζεται στη Μαρίνα των Γουβιών, σύμφωνα με το corfupress.com. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό που εξετάζεται είναι αν υπάρχουν ευρήματα που θα συνδέουν το θανατηφόρο περιστατικό με το εν λόγω ταχύπλοο, όπως αλλοιώσεις στο κάτω μέρος ή/και την προπέλα, γενετικό υλικό κλπ.

Ιατροδικαστής: Ακατάσχετη αιμορραγία η αιτία θανάτου της Βρετανίδα

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 60χρονη Βρετανίδα πέθανε από από αιμορραγία που προκλήθηκε από τα πολλαπλά τραύματα τα οποία έφερε εσωτερικά και εξωτερικά μετά το ατύχημα. Σύμφωνα μάλιστα με τον ιατροδικαστή, Γιάννη Αϊβατίδη, η άτυχη γυναίκα έζησε για λίγα μόνο λεπτά μετά το ατύχημα. Ο ιατροδικαστής κατά τις ίδιες πληροφορίες ξεκαθάρισε ότι ο θάνατός της δεν προήλθε από πνιγμό.

Το χρονικό του δυστυχήματος: Η άτυχη γυναίκα, από την Μ. Βρετανία, το πρωί της Δευτέρας λίγο πριν τις 10 ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την θάλασσα στην Κέρκυρα. Η τουρίστρια έφερε σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα από προπέλα σκάφους. Στην θαλάσσια περιοχή υπήρχαν πολλά ταχύπλοα σκάφη και το Λιμεναρχείο διεξάγει έρευνες για την υπόθεση. Κατευθείαν η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Δείτε ακόμη

Έρευνα: Ο κορονοϊός προσβάλλει τα κύτταρα της καρδιάς ακόμη και μετά την ανάρρωση
Λουκέτο στα διάσημα Nammos και Scorpios – Φόβοι για πολλά κρούσματα
Στα ύψη και την Τετάρτη ο υδράργυρος – Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις