Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Μακέντα: Πάντα ήθελα να μείνω
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Μακέντα: Πάντα ήθελα να μείνω

Παναθηναϊκός - Μακέντα: Ο Ιταλός μίλησε για την ανανέωση, τον κόσμο, τους στόχους, τη στήριξη από τους οπαδούς και τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός – Μακέντα: Αποκαλυπτικός ήταν ο Φεντερίκο Μακέντα σε συνέντευξη, που, παραχώρησε στο PAO TV. Ο Ιταλός επιθετικός θα μείνει στο «τριφύλλι» και θα συνεχίσει να παραβιάζει τις εστίες των αντιπάλων. Θυμίζουμε, ο Μακέντα ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει στην ομάδα έως το 2023. Μίλησε για το πως νιώθει για την ομάδα, την στήριξη που λαμβάνει από τους οπαδούς του «τριφυλλιού». Ξεκαθάρισε πως νιώθει πολύ σημαντικός και πως χάρηκε, που, παρέμεινε στην ομάδα παρά την έντονη μεταγραφική κίνηση γύρω από το όνομα του και τα ενδεχόμενα για την απόκτηση του.

Για τις προτάσεις που δέχθηκε και την ανανέωση του, δήλωσε: «Ήταν ένα τρελό καλοκαίρι ακούστηκαν πολλά σενάρια και συζητήσεις κάποια αληθινά κάποια όχι. Στο τέλος της ημέρας υπήρχε προοπτική να φύγω, αλλά μέσα μου πάντα ήθελα να μείνω. Ο κόσμος πίστευε πως θα φύγω, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν “μη φύγεις” όμως μέσα μου ήξερα πως θα παραμείνω στην ομάδα.

Παναθηναϊκός – Μακέντα: “Νιώθω σημαντικός εδώ”

Παναθηναϊκός – Μακέντα: Ο Μακέντα, μεταξύ άλλων πρόσθεσε: “Δέχθηκα προτάσεις που ίσως σε άλλη περίπτωση να μην απέρριπτα. Αλλά είχα την ευκαιρία να μείνω εδώ και το έκανα, μου αρέσει το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, μου αρέσει το κλαμπ και νιώθω σημαντικός. Στην τελική παίζουμε ποδόσφαιρο για να μας θυμούνται. Το κίνητρο είναι ακόμα εδώ και ξέρω πως μπορώ να τα πάω καλύτερα. Για εμένα δεν μετράνε τα χρήματα, η επιθυμία μου να παραμείνω με έκανε να ανανεώσω”.

Για το πως αισθάνεται στο «τριφύλλι»: «Πρώτη φορά νιώθω έτσι στην καριέρα μου. Όταν βρίσκεις ένα μέρος στο οποίο αισθάνεσαι έτσι, που νιώθεις την αγάπη του κόσμου και της ομάδας είναι δύσκολο να φύγεις και αυτός είναι ο βασικός λόγος που επέλεξα να παραμείνω. Δεν μετανιώνω τίποτα είμαι εκεί που θέλω».

Παναθηναϊκός – Μακέντα: “Πιο πολλά γκολ φέτος”

Παναθηναϊκός – Μακέντα: Για την οικογένεια του δήλωσε: «Πάντα είναι στο πλευρό μου όποια απόφαση και αν πάρω. Αυτό είναι σημαντικό, είναι χαρούμενοι για εμένα».

Για την προσπάθεια που κάνει και τις προσδοκίες του: «Δουλεύω κάθε μέρα για να βελτιωθώ. Το κίνητρό μου είναι πολύ μεγάλο. Θέλω να φτάσω σε ακόμα καλύτερο επίπεδο και θέλω ο σύλλογος να πάει προς τη σωστή κατεύθυνση, το ότι θα είμαι μέρος της προσπάθειας με κάνει περήφανο, πιστεύω τα πράγματα θα πάνε όπως θέλουμε».

Τελειώνοντας, αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν του: «Φέτος θα προσπαθήσω να βάλω περισσότερα (σ.σ. έβαλε 11 πέρσι) κάθε χρόνο δουλεύεις για να βελτιώνεσαι. Υπάρχει μια… τρελή επιθυμία να τα πάω καλύτερα από πέρσι και πιστεύω θα το πετύχω».

Δείτε ακόμη:

Από μέρα σε μέρα η πρόταση Μπακογιάννη για Παναθηναϊκό και Βοτανικό!
Μάρτινς: Ομάδα για όμιλο ο Ολυμπιακός, γι αυτό προετοιμαζόμαστε
Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση στο κύπελλο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις