Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ευρωλίγκα – κορωνoϊός: Πρωτόκολλα για επανέναρξη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρωλίγκα – κορωνoϊός: Πρωτόκολλα για επανέναρξη

Ευρωλίγκα - κορωνoϊός: Εβδομαδιαία τεστ και ειδικός μάνατζερ για τα της λοίμωξης σε κάθε ομάδα οι λύσεις που εξετάζονται από τη διοργανώτρια

Ευρωλίγκακορωνoϊός: Η Ευρωλίγκα ετοιμάζεται να ξεκινήσει και οι άνθρωποι τις διοργάνωσης ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν. Για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής  της, οι ιθύνοντες ετοιμάζονται να θεσπίσουν ένα ειδικό πρωτόκολλο ελέω κορωνoϊού. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισραηλινής «Walla», η σκέψη που υπάρχει, είναι να γίνονται τεστ στις ομάδες κάθε εβδομάδα αλλά και να έχει η κάθε ομάδα έναν μάνατζερ σε περίπτωση, που υπάρξει κρούσμα σε αυτήν.

Πιο αναλυτικά, είναι απαραίτητο όλες οι ομάδες να περνούν από εβδομαδιαία τεστ, κάτι όμως που μπορεί να αλλάξει. Αφού, σε περίπτωση που η χώρα της εκάστοτε ομάδας θεωρείται υψηλού κινδύνου, τότε τα τεστ θα διπλασιάζονται την εβδομάδα. Ακόμα, οι ομάδες θα έχουν στα επιτελεία τους έναν μάνατζερ, που, θα καλείται να αναλάβει σε περίπτωση κορωνοϊού. Θυμίζουμε, αν υπάρξει θετικό κρούσμα, θα τίθεται σε καραντίνα για δύο εβδομάδες.

Ευρωλίγκα – κορωνoϊός: Μερική προσέλευση θεατών

Ενώ και για την ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στην διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Αυτό γιατί οι ιθύνοντες επιθυμούν να είναι σίγουρη η ασφάλεια των παιχτών και των επιτελείων. Το μόνο ζήτημα που υπάρχει, είναι η προσέλευση θεατών στους αγώνες. Ωστόσο, η επίλυση του θα συζητηθεί και μετά την έναρξη της σεζόν. Προς στιγμήν το ενδεχόμενο που επικρατεί, είναι να υπάρξει μερική προσέλευση θεατών. Η προϋπόθεση για να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι να υπάρξει τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τους φιλάθλους.

Δείτε ακόμη:

Από μέρα σε μέρα η πρόταση Μπακογιάννη για Παναθηναϊκό και Βοτανικό!
Μάρτινς: Ομάδα για όμιλο ο Ολυμπιακός, γι αυτό προετοιμαζόμαστε
Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση στο κύπελλο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις