Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάνιε Γουέστ: Μια αμφιλεγόμενη δήλωση
LIFESTYLE

Κάνιε Γουέστ: Μια αμφιλεγόμενη δήλωση

Κάνιε Γουέστ: Έξαλλος ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν με τα σενάρια που κυκλοφορούν ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ και τον θέλουν «λαγό» του Τραμπ.

Κάνιε Γουέστ: Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Κάνιε Γουέστ παραχώρησε συνέντευξη στον Νικ Κάνον, όπου έκανε μια αμφιλεγόμενη δήλωση. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έγινε έξαλλος όταν ρωτήθηκε αν η προσπάθειά του να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκίνησε προκειμένου να βοηθήσει στην επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ και να λειτουργήσει ουσιαστικά ως «λαγός» του. «Λένε διάφοροι ότι σε πληρώνουν για να κάνεις ό,τι κάνεις προκειμένου να αποτελέσεις αντιπερισπασμό» είπε ο Νικ Κάνον στον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Αδερφέ, κανείς δεν μπορεί να με πληρώσει. Έχω περισσότερα χρήματα από τον Τραμπ» ήταν η άμεση και θυμωμένη απάντηση του Γουέστ. Ο ισχυρισμός του Γουέστ, πάντως, μάλλον απέχει από την πραγματικότητα καθώς σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του ανέρχεται σε 1,3 δισ. δολάρια έναντι 2,1 δισ. δολαρίων του προέδρου των ΗΠΑ.

Κάνιε Γουέστ: Η περιουσία μου ξεπερνά τα 3 δισ.

Ωστόσο ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι τα στοιχεία που δημοσίευσε το Forbes τον περασμένο Απρίλιο δεν είναι αληθινά και ότι η περιουσία του ξεπερνά τα 3 δισ. δολάρια. Για την ώρα πάντως ο Γουέστ έχει κάνει ελάχιστη προσπάθεια να προωθήσει την υποψηφιότητά του καθώς ψηφοδέλτιά του έχουν καταχωρηθεί, σύμφωνα με το CNN, σε δέκα πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ σε συνολικά 33 ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν είτε δεν πρόλαβε τις προθεσμίες ή η αίτησή του δεν έγινε δεκτή γιατί δεν συγκέντρωσε τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών.

View this post on Instagram

Coming live to #CannonsClass TOMORROW

A post shared by Cannons Class (@cannonsclasstv) on

Δείτε ακόμη

Το GNTM 3 ξεκινά – Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα
Οι βόλτες της Σωτηροπούλου στην Κεφαλονιά με άκρως εντυπωσιακό look (pic)
Δανάη Μπάρκα: Απόλαυσε την μητέρα της ως “Λυσιστράτη”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις