Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ρον Τζέρεμι βιασμοί: Βαριές κατηγορίες σε βάρος του διάσημου πορνοστάρ
ΚΟΣΜΟΣ

Ρον Τζέρεμι βιασμοί: Βαριές κατηγορίες σε βάρος του διάσημου πορνοστάρ

Ρον Τζέρεμι βιασμοί: Ο Τζέρεμι, το παρατσούκλι του οποίου στη βιομηχανία του πορνό είναι «σκαντζόχοιρος», ξεκίνησε την καριέρα του στις ροζ ταινίες τη δεκαετία του '70 και έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 2.000 τέτοιου είδους ταινίες.

Ρον Τζέρεμι βιασμοί: Για επιπλέον 20 υποθέσεις βιασμών ή σεξουαλικών επιθέσεων σε γυναίκες αλλά και τουλάχιστον ένα ανήλικο κορίτσι κατηγορείται πλέον ο πορνοστάρ Ρον Τζέρεμι. Με τις νέες κατηγορίες που του απήγγειλε η εισαγγελία του Λος Άντζελες τα θύματα του Τζέρεμι ανέρχονται συνολικά σε 17. Το μικρότερο σε ηλικία είναι 15 ετών και το μεγαλύτερο 54 ετών. Οι επιθέσεις και οι βιασμοί διεπράχθησαν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε μια περίοδο 16 ετών. Πριν από δύο μήνες ο 67χρονος Τζέρεμι είχε κατηγορηθεί για το βιασμό τριών γυναικών και την επίθεση σε βάρος μιας τέταρτης γυναίκας.

Ο Ρον Τζέρεμι έκτοτε παραμένει προφυλακισμένος με το δικαστήριο να ορίζει την εγγύηση στα 6,6 εκατ. δολάρια. Η επίθεση σε βάρος της 15χρονης φέρεται να έγινε, σύμφωνα με τη δικογραφία σε πάρτι στο Λος Άντζελες το 2004. Οι περισσότερες επιθέσεις φέρονται να έχουν γίνει σε μπαρ στο δυτικό Χόλιγουντ στο οποίο σύχναζε ο πορνοστάρ. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος βάσει του κατηγορητηρίου ο 67χρονος Τζέρεμι αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης για συνολικά 250 έτη. Ο Τζέρεμι, το παρατσούκλι του οποίου στη βιομηχανία του πορνό είναι «σκαντζόχοιρος», ξεκίνησε την καριέρα του στις ροζ ταινίες τη δεκαετία του ’70 και έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 2.000 τέτοιου είδους ταινίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις