Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κικίλιας – Μπαλατσινού μωρό: Ο υπουργός αποκάλυψε το φύλο του παιδιού
LIFESTYLE

Κικίλιας – Μπαλατσινού μωρό: Ο υπουργός αποκάλυψε το φύλο του παιδιού

Κικίλιας - Μπαλατσινού μωρό: Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα γίνουν γονείς και ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Κικίλιας – Μπαλατσινού μωρό: Το φύλο του παιδιού που περιμένει με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε προχθές γνωστή την είδηση της εγκυμοσύνης της συζύγου του μέσω των social media, γράφοντας: «Σε μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει @jennybalatsinou. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και η Τζένη Μπαλατσινού πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα κάνοντας ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την ίδια φωτογραφία, με τη λεζάντα «Αγάπη και ευγνωμοσύνη». Σήμερα το πρωί, ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» της Χριστίνας Κοραή και του Δημήτρη Τάκη, στα Παραπολιτικά 90,1 και αποκάλυψε το φύλο του μωρού.Έτσι, λοιπόν, ο Βασίλης Κικίλιας έκανε γνωστό πώς το φύλο του μωρού που περιμένουνε με την αγαπημένη του σύζυγο είναι αγοράκι. Να υπενθυμίσουμε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε ένα χρόνο πριν, στις 16 Ιουνίου 2019, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Δείτε ακόμη

Δούκισσα Νομικού: “Όλα τα δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι”
“Τι το θελες το παιδί στα 40, τον πήρες για τα λεφτά” – Το ποστ της Ελεονώρας για τα αρνητικά σχόλια
Κορομηλά: “Γιατί τόσος θόρυβος για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της;”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις