Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βig Brother 2020 πρεμιέρα: Μεγάλη ανατροπή
LIFESTYLE

Βig Brother 2020 πρεμιέρα: Μεγάλη ανατροπή

Βig Brother 2020 πρεμιέρα: Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ, θέλοντας να προστατέψουν τον κεντρικό παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη, επέλεξαν να γυρίσουν το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι μια μέρα πριν.

Βig Brother 2020 πρεμιέρα: Μαγνητοσκοπημένη θα είναι τελικά η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Βig Brother. Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ, επιθυμώντας να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, χωρίς τεχνικά λάθη και θέλοντας να προστατέψουν τον κεντρικό παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος δεν έχει ακόμα την απαιτούμενη εμπειρία του live, επέλεξαν να γυρίσουν το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι μια μέρα πριν.

Το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 19:00, άρχισε η «μαμούθ» σε διάρκεια μαγνητοσκόπηση, η οποία ολοκληρώθηκε αργά τη νύχτα. Ο παρουσιαστής του Big Brother, πριν αρχίσει το γύρισμα, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram κι έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους το καμαρίνι του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και το δικό του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Τα πρώτα πλάνα του Μεγάλου Αδελφού λίγο πριν την πρεμιέρα

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εγγραφής, ο Χάρης Βαρθακούρης παρουσίασε τους 17 συμμετέχοντες και τους οδήγησε στο σπίτι όπου πρόκειται να ζήσουν για τις επόμενες 100 μέρες. Έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Big Brother μετά από 20 χρόνια. O ρόλος του θα είναι καταλυτικός στο ριάλιτι και ανυπομονούμε να τον δούμε σήμερα το βράδυ στις 21:00. Δείτε πλάνα από τα ολοκαίνουργια στούντιο ΚΑΠΑ 2, στο Μαρκόπουλο, όπου βρίσκεται το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Δείτε ακόμη

Βόλτες στα στενά της Μυκόνου οι αδελφές Μπόμπα (vid)
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά πρώτη φορά για τον γιο του
Αντελίνα Βαρθακούρη: Εξηγεί γιατί δε θα δώσει το “παρών” στην πρεμιέρα του συζύγου της (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις