Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάλι Μπέρι: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στην παραλία που θυμίζει Baywatch
LIFESTYLE

Χάλι Μπέρι: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στην παραλία που θυμίζει Baywatch

Χάλι Μπέρι: Για άλλη μια φορά «κόβει την ανάσα» με τις αναλογίες της φορώντας ολόσωμο, κόκκινο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ.

Χάλι Μπέρι: Η Χάλι Μπέρι μας έχει συνηθίσει σε φωτογραφίσεις, που αναστατώνουν το ανδρικό κοινό, χωρίς να είναι προκλητικές. Στα μέσα Αυγούστου, η διάσημη ηθοποιός προκάλεσε χαμό στα social media, καθώς με αφορμή τα γενέθλιά της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να περπατά χαλαρή στην παραλία φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι με cut outs.

Τώρα η Χάλι Μπέρυ σέξι«ξαναχτυπά» με ένα νέο post, στο οποίο απεικονίζεται, κόκκινο ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της. Στο πλευρό της βραβευμένης με Όσκαρ σταρ, βρίσκεται ο προπονητής της, Peter Lee Thomas. Μέσα από αυτή τη φωτογραφία, η ηθοποιός τονίζει την αφοσίωσή της στον στόχο της για προπόνηση αλλά και  στην ποιοτική και υγιεινή διατροφή, στα οποία και οφείλει το αγαλματένιο της κορμί.

https://www.instagram.com/p/CD65NeMDKuA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

H ανάρτηση της ηθοποιού

«Happy #FitnessFriday σε όλους» έγραψε η 54χρονη Χάλι Μπέρι στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε. «Το κίνητρο είναι το κλειδί αυτές τις μέρες και παρόλο που συχνά γυμνάζομαι χωρίς μουσική με τον @ peterleethomas μία καλή playlist μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Οπότε σήμερα, μοιραζόμαστε την #SummerPlaylist, τα τραγούδια που μας έκαναν να ιδρώνουμε όλο το καλοκαίρι» συνέχισε η ηθοποιός, προτρέποντας τους followers της να δουν τα stories της και να ξεκινήσουν να αθλούνται.

https://www.instagram.com/p/CEKhNVVpiQ7/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Τον απόλυτο έρωτα ζει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Lost in paradise η Κατερίνα Δαλάκα
Την “είπαν” στη Μελέτη για τις φωτογραφίες με την κόρη της – Τι απάντησε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις