Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαθρεμπόριο καπνού: Μια ευρηματική κρύπτη
ΕΛΛΑΔΑ

Λαθρεμπόριο καπνού: Μια ευρηματική κρύπτη

Λαθρεμπόριο καπνού: Άριστα οργανωμένος ήταν ένας λαθρέμπορος καπνικών ειδών, που είχε φροντίσει να «εξαφανίσει» το παράνομο εμπόρευμά του.

Λαθρεμπόριο καπνού: Άριστα οργανωμένος ήταν ένας λαθρέμπορος καπνικών ειδών, που είχε φροντίσει να «εξαφανίσει» το παράνομο εμπόρευμά του. Όμως, δεν μπόρεσε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του στη Λάρισα, όπου ανακάλυψαν την ευρηματική κρύπτη.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που καλυπτόταν από μια γυψοσανίδα, ο δράστης είχε κρύψει συνολικά 1.240 πακέτα τσιγάρων και 387 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, τα οποία ξετρύπωσαν οι αστυνομικοί και τα κατέσχεσαν μαζί με 240 ευρώ προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητά του.

Λαθρεμπόριο καπνού: Ο λαθρέμπορος συνελήφθη

Ο λαθρέμπορος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει την προέλευση των λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Δείτε ακόμη

Βατόπουλος: “Τι πρέπει να προσέξουν οι επιστρέφουν από διακοπές”
Νέος γάμος “βόμβα” στην Κοζάνη – 22 νέα κρούσματα
Τι συνέβη πραγματικά με το κοριτσάκι στο Αντίρριο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις