Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δανάη Παππά ηλικία: Γενέθλια και πάρτι για την όμορφη ηθοποιό
LIFESTYLE

Δανάη Παππά ηλικία: Γενέθλια και πάρτι για την όμορφη ηθοποιό

Δανάη Παππά ηλικία: Η Δανάη Παππά, η οποία δεν θα βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο του σήριαλ «8 Λέξεις» απολαμβάνει εδώ και αρκετό καιρό τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Δανάη Παππά ηλικία: Πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Δανάη Παππά, η οποία έκλεισε τα 24 της χρόνια! Η αγαπημένη ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Τατουάζ», είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στην Πάρο μαζί με τους φίλους της και φυσικά τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη. Η Δανάη Παππά, η οποία δεν θα βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο του σήριαλ «8 Λέξεις» απολαμβάνει εδώ και αρκετό καιρό τις καλοκαιρινές της διακοπές στις Κυκλάδες και ζει υπέροχες στιγμές με τον αγαπημένο της.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, διοργάνωσε ένα ξέφρενο πάρτι – με λίγους και καλούς φίλους της, εξαιτίας της πανδημίας – για να γιορτάσει το γεγονός ότι έγινε 24 χρονών. Στο πάρτι, μάλιστα, δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές με τον Λάμπρο Λάζαρη, ο οποίος δεν την άφησε στιγμή από τα χέρια του. Η Δανάη Παππά μοιράστηκε στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας πιο χαρούμενη και ευλογημένη από ποτέ για τους ανθρώπους που έχει στη ζωή της!

Δείτε ακόμη

Η εξωπραγματική φωτο της Δανάης Παππά – Με μπικίνι, στην Κούβα
Η Έλενα Κώνστα αναρρώνει από τον κορονοϊό
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου “βομβαρδίζει” το Instagram με φωτογραφίες… φωτιά
Έκραξαν την Τούνη γι’ αυτή τη φωτογραφία – Ανέβασε… κι άλλη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις