Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χάρι Μαγκουάιρ – σύλληψη Μύκονος: Με χειροπέδες στο ΑΤ ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάρι Μαγκουάιρ – σύλληψη Μύκονος: Με χειροπέδες στο ΑΤ ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ

Χάρι Μαγκουάιρ - σύλληψη Μύκονος: Περιπέτειες στη Μύκονο για τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος βρέθηκε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Χάρι Μαγκουάιρ – σύλληψη Μύκονος: Χειροπέδες πέρασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικοί στην Μύκονο στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ. Ο Χάρι Μαγκουάιρ εντοπίστηκε από αστυνομικούς έξω από μπαρ μετά από άγριο επεισόδιο που φέρεται να είχε με άλλους Άγγλους στο «νησί των ανέμων». Κατά πληροφορίες πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ότι δύο παρέες Άγγλων τσακώνονταν έξω από μπαρ. Όταν οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να σταματήσει ο καβγάς, τρία άτομα από τη μια παρέα των Άγγλων επιτέθηκαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ και λεκτικά και ασκώντας σωματική βία.

Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να προσαγάγουν τους τρεις Άγγλους – ανάμεσά τους και ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ – στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου. Ακόμα και εκεί, όμως, οι τρεις προσαχθέντες συνέχισαν να προκαλούν, ενώ επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Ο Χάρι Μαγκουάιρ το βράδυ της Πέμπτης διασκέδαζε στα Ματογιάννια με οπαδούς που τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τραγουδούν.

Χάρι Μαγκουάιρ: «Ο Μάρκους δίνει μάχη σε κάθε παιχνίδι»

Πρόσφατα ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αναφερθεί και στον Ράσφορντ: «Πάντα μιλάω έτσι για τον Μάρκους, από τότε που ήμασταν μαζί στην εθνική ομάδα. Δεν μπορώ να μιλήσω όσο θέλω για εκείνον. Πιστεύω ότι πηγαίνει για να κάνει μία εκπληκτική καριέρα. Σαν σύλλογος, πρέπει να έχουμε έναν αρχηγό, στον οποίο να μπορούμε να βασιστούμε, αλλά και να μοιράσει το βάρος της καθοδήγησης στην ομάδα».

«Ο Μάρκους είναι πάντα εκεί και δίνει μάχη σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα έλειψε λόγω του κακού τραυματισμού του, αλλά χάνει σπάνια παιχνίδια. Θέλει να είναι πάντα διαθέσιμος για την ομάδα. Με εντυπωσιάζει όταν τον βλέπω στο γήπεδο. Είναι ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχω υπάρξει συμπαίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει έναν υπέροχο παίκτη για το σύλλογο».

Δείτε ακόμη

Στην Αθήνα ο Φακούντο Σάντσες
Ο Φερνάντο Σάντος πλέκει… το εγκώμιο του Ρονάλντο
Σύσσωμος ο Ολυμπιακός για το τελευταίο “αντίο” στον Σάββα Θεοδωρίδη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις