Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σάββας Θεοδωρίδης κηδεία: Το τελευταίο “αντίο” στον “αιώνιο έφηβο”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάββας Θεοδωρίδης κηδεία: Το τελευταίο “αντίο” στον “αιώνιο έφηβο”

Σάββας Θεοδωρίδης κηδεία: Η εξόδιος ακολουθία για τον Σάββα Θεοδωρίδη τελείται αυτή την ώρα στην Μητρόπολη Αθηνών και η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Σάββας Θεοδωρίδης κηδεία: Το τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 17 Αυγούστου σε ηλικία 85 ετών, λέει σήμερα σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Η εξόδιος ακολουθία για τον Σάββα Θεοδωρίδη τελείται αυτή την ώρα στην Μητρόπολη Αθηνών και η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Το «παρών» στην Μητρόπολη εκτός από τους συγγενείς, έδωσαν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, καθώς και οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά.

Δίπλα στον αγαπημένο τους Σάββα για το τελευταίο «αντίο» βρέθηκαν και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Σημειώνεται ότι ο 85χρονος Σάββας Θεοδωρίδης ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα προηγούμενα χρόνια από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Παρά τις δυσκολίες, δεν σταμάτησε στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα έδωσε το «παρών» και στη φιέστα του Ολυμπιακού προκειμένου να σηκώσει το 45ο πρωτάθλημα της ομάδας του Πειραιά.

  

Δείτε ακόμη

Ανακοίνωσε Χνιντ η ΑΕΚ (vid)
Ο Νεϊμάρ «έσπασε» τα πρωτόκολλα και κινδυνεύει με αποκλεισμό από τον τελικό
Θετικός στον κορoνοϊό ο Αραούχο
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Έφυγε ένας μεγάλος Ολυμπιακός. Σάββα, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…»
«Έφυγε» από τη ζωή ο Σάββας Θεοδωρίδης

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις