Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανάρτηση Τσίπρα – Δεκαπενταύγουστος: Η Βάκη τα βάζει με τον Καρανίκα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάρτηση Τσίπρα – Δεκαπενταύγουστος: Η Βάκη τα βάζει με τον Καρανίκα

Ανάρτηση Τσίπρα - Δεκαπενταύγουστος: «Η δημόσια έκφραση μιας άλλης άποψης είναι για κάποιους υπονόμευση, διάσπαση, εμφύλιος» αναφέρει η Φωτεινή Βάκη.

Ανάρτηση Τσίπρα – Δεκαπενταύγουστος: “Εμφύλιος” στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση του Προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς ένα – ένα τα στελέχη τοποθετούνται απέναντι στα επιχειρήματα και το λεξιλόγιο του πρώην Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου, Νίκου Καρανίκα. Ο τελευταίος εμφανίστηκε ως αυτόκλητος υπερασπιστής του πρώην Πρωθυπουργού, ρίχνοντας «ανάθεμα» σε συντρόφους του που δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους για το πλεόνασμα… ευλάβειας στη δήλωση του κ. Τσίπρα. Αιχμηρή και εμφανώς ενοχλημένη από τις αναρτήσεις του κ. Καρανίκα εμφανίστηκε και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ακαδημαϊκός, Φωτεινή Βάκη, σχολιάζοντας πως:

«Αν δηλαδή δεν με εκφράζει η ανάρτηση του Α. Τσίπρα είμαι “αμόρφωτη, κομπλεξική μηδενίστρια” ή κάποιο “θηλαστικό του ΣΥΡΙΖΑ” και αν δεν συντάσσομαι με εθνικισμούς είμαι μια “αριστερίζουσα εκκρεμότητα”; Κατά τ’ άλλα “μελό” άρσεις των μανιχαϊσμών και διαλεκτικές -sic- υπερβάσεις αντιθέτων, όπως Αριστερά και θρησκευτική πίστη πλημμυρίζουν το διαδίκτυο προς επίρρωσιν της περίφημης ανάρτησης αλλά η δημόσια έκφραση μιας άλλης άποψης είναι για κάποιους υπονόμευση, διάσπαση, εμφύλιος, κοκ. Με την ευχή και την ελπίδα να μάθουμε πάλι να “κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα κι απλά” σας καλημερίζω άπαντες και άπασες».

Αν δηλαδή δεν με εκφράζει η ανάρτηση του Α. Τσίπρα είμαι“αμόρφωτη, κομπλεξική μηδενίστρια” ή κάποιο “θηλαστικό του…

Julkaissut Fotini Vaki Sunnuntaina 16. elokuuta 2020

Δείτε ακόμη

Ανάρτηση Τσίπρα – Παναγιά: Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε “δεν είμαι θρησκευόμενος”
“Του χρόνου μπουσουλώντας με τη Λουκά” – Χαμός με την ανάρτηση Τσίπρα, στηρίζει ο Καρανίκας
Ένα βήμα πριν τα lockdown – Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τους λοιμωξιολόγους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις