Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 112 κορονοϊός: Έκτακτο μήνυμα για όσους επιστρέφουν από διακοπές
ΕΛΛΑΔΑ

112 κορονοϊός: Έκτακτο μήνυμα για όσους επιστρέφουν από διακοπές

112 κορονοϊός: Έκτακτο μήνυμα απέστειλε στους πολίτες η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για τήρηση των μέτρων αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού.

112 κορονοϊός: Ενεργοποιήθηκε ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 και εστάλη στα κινητά των πολιτών επείγουσα ειδοποίηση για τον κορωνοϊό και όσους επιστρέφουν από διακοπές. Η Πολιτική Προστασία μέσω του μηνύματος αναφέρει πως ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού είναι αυξημένος και καλεί όσους επιστρέφουν από διακοπές να μην έρχονται σε επαφή με ευάλωτες ομάδες. Η αποστολή του μηνύματος αποφασίστηκε στην τηλεδιάσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον κορωνοϊό.

Το μήνυμα του 112 ανέφερε τα εξής:

«Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας – 17-08-2020. Κατά την επιστροφή σας από τις διακοπές δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Ο κίνδυνος διασποράς COVID-19 είναι αυξημένος. Μην έρχεστε σε επαφή με ευάλωτες ομάδες και ακολουθείτε τα μέτρα προστασίας». Το μήνυμα της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας -που είχε επίπεδο συναγερμού «extreme»- παρέπεμπε στην ιστοσελίδα χρήσιμων οδηγιών για τον κορωνοϊό, που μπορείτε να δείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Δείτε ακόμη

“Διασωληνώθηκε μια 17χρονη. Κι επειδή;” – Οι νέοι που δεν πιστεύουν στον κορονοϊό (video)
Πρεμιέρα με νέα μέτρα στην Αττική – “Φρένο” στη διασκέδαση και στην Αττική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις