Αθήνα

°C

Τετάρτη

22

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκη Λυμπεράκη παιδί: Η δημοσιογράφος επέστρεψε σπίτι με το μωράκι της
LIFESTYLE

Νίκη Λυμπεράκη παιδί: Η δημοσιογράφος επέστρεψε σπίτι με το μωράκι της

Νίκη Λυμπεράκη παιδί: Το μήνυμα από τη Νίκη Λυμπεράκη συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Νίκη Λυμπεράκη παιδί: Πριν από περίπου ένα μήνα έφερε η Νίκη Λυμπεράκη στον κόσμο τον πρίγκιπα της! Η δημοφιλής δημοσιογράφος έρχεται, αρκετές ημέρες μετά, να κάνει την πρώτη της δημοσίευση στα social media και να γνωστοποιήσει την μικρή περιπέτεια που βίωσε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών όπου και βρέθηκε για μεγάλο διάστημα.

«Ο διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Όμιλος ΙΑΣΩ είναι γεμάτος από φωτογραφίες μωρών που ήλθαν πρόωρα στη ζωή, κάποια με βάρος ακόμη και μισό κιλό» σημειώνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN. «Είναι όλα τους παιδάκια που τα κατάφεραν χάρη στη φροντίδα των γιατρών, των μαιών και των νοσηλευτριών. Αυτή τη φροντίδα την βλέπαμε όλες αυτές τις ημέρες κι εμείς με τον μικρό μας… (που ήρθε επιτέλους σπίτι)».

«Απέραντη ευγνωμοσύνη λοιπόν σε όλες τις κυρίες της ΜΕΝΝ, του θαλάμου Νοσηλείας και του 7ου ορόφου, που ήταν δίπλα στο σποράκι μας 24 ώρες το 24ωρο, όχι μόνο με ιατρική φροντίδα, αλλά και με τα χάδια, τις αγκαλιές και τα γλυκόλογα που έχει ανάγκη ένα νεογέννητο. Άπειρα ευχαριστώ και στη μοναδική γιατρό μας, την (κατά υπέροχη σύμπτωση Λευκαδίτισσα που έφερε στον κόσμο τον Πανούλη)Έφη Ρομπότη» πρόσθεσε η Νίκυ Λυμπεράκη στη δημοσίευση της.

Ο διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Όμιλος ΙΑΣΩ, ειναι γεμάτος από φωτογραφίες μωρών που…

Julkaissut Nicky Lyberaki Perjantaina 14. elokuuta 2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις