Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορινθίου ίνστα: Το καυτό μπούστο και οι διακοπές στην Κρήτη
LIFESTYLE

Κορινθίου ίνστα: Το καυτό μπούστο και οι διακοπές στην Κρήτη

Κορινθίου ίνστα: Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να φύγουν για διακοπές και να περάσουν λίγες μέρες μακριά από την Αθήνα, επιλέγοντας ως προορισμό την μαγευτική Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο.

Κορινθίου ίνστα: Την όμορφη Κρήτη επισκέφτηκε αυτές τις μέρες η Μαρία Κορινθίου μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη. Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στο Ηράκλειο, όπου απόλαυσε τις βουτιές στη θάλασσα, τις βόλτες στην παραλία, αλλά και τα παιχνίδια με την μικρή. Η Μαρία Κορινθίου, ως λάτρης των social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνάει το καλοκαίρι μας αναρτώντας διάφορα video και φωτογραφίες.

Το ζευγάρι από το πρωί χαλαρώνει στην παραλία ή στην πισίνα του ξενοδοχείου που μένει και τα απογεύματα δεν σταματά της βόλτες στην πόλη του Ηρακλείου. Αυτές τις μέρες μάλιστα βρέθηκαν και στην πλατεία των λιονταριών στο κέντρο της πόλης και φυσικά δημοσίευσαν το αντίστοιχο video στο instagram story τους, δείχνοντας τις ομορφιές της νησιού. Μετά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, αλλά και τις κατάστασης στα θέατρο μετά τα μέτρα για τον κορονοϊό, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να φύγουν για διακοπές και να περάσουν λίγες μέρες μακριά από την Αθήνα για να ξεκουραστούν και να «γεμίσουν» μπαταρίες ενόψει της νέας σεζόν.

 

Η συνάντηση με την Σίσσυ Χρηστίδου στην Νάξο

Επίσης να αναφέρουμε ότι πρόσφατα η όμορφη ηθοποιός είχε ταξιδέψει στις Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα στην Νάξο μαζί με την οικογένεια της. Η ίδια δημοσίευσε μία πολύ ζουμερή, σέξι φωτογραφία στην οποία τονίζεται το μπούστο της καθώς αναδύεται από την πισίνα. Ακόμη να αναφέρουμε ότι στο νησί του Αιγαίου συνάντηση και την αγαπημένη της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια αφού ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν της εκπομπής της στο Open, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «Έλα Χαμογέλα», σχεδιάζοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Δείτε ακόμη

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «κόλασε» τη Μύκονο
Το team που θα πλαισιώσει την Μαλέσκου – H αινιγματική ανάρτηση στο Instagram (vid & pic)
Το “Pop up” της Ηλιάνας ετοιμάζεται – Αυτό είναι το τρέιλερ!
Η βόλτα της Οικονομάκου στο δάσος (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις