Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οικονομάκου ίνστα: Βόλτα στο δάσος για την ηθοποιό
LIFESTYLE

Οικονομάκου ίνστα: Βόλτα στο δάσος για την ηθοποιό

Οικονομάκου ίνστα: Στο Γύθειο βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Φίλιππο Μιχόπουλο όπου ζουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές κάτω από την ήλιο και τη θάλασσα.

Οικονομάκου ίνστα: Διακοπές διαρκείας κάνει η Αθηνά Οικονομάκου και φέτος το καλοκαίρι και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να είναι πολύ ξεχωριστό για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, μιας και το περνούν στο Γύθειο μαζί με την οικογένεια της ηθοποιού και όχι στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη, όπου συνήθιζαν να πηγαίνουν λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία. Το ζευγάρι χαίρεται την ηρεμία της περιοχής και δεν σταματά να κάνει εξορμήσεις σε κοντινά ή μακρινά μέρη. Η γνωστή ηθοποιός έχει επισκεφτεί ήδη αρκετούς προορισμούς και δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν ανάρτησε στα social media μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της και τον αδερφό της, Νικήτα. Παρόλα αυτά το ζευγάρι ανά τακτά χρονικά διαστήματα δέχεται τις επισκέψεις των φίλων του και όλοι μαζί ζουν ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να έκανε μια μικρή απόδραση στην Κύθνο μαζί με την παρέα της, όμως σύντομα επέστρεψε στον  παράδεισό της. Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή ηθοποιός περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της στη θάλασσα απολαμβάνοντας τη συντροφιά του γιου, του συζύγου και των φίλων της.

       

Δείτε ακόμη

Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Μπόμπα: Βουτιές στην Χαλκιδική με τους γονείς του Σάκη (pics & vid)
Στην Σαντορίνη Βαλαβάνη, Βασάλος – Μας δείχνουν τα καλλίγραμμα κορμιά τους (pics)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις