Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διασωληνωμένοι – κορονοϊός: Δύο γιατροί στη ΜΕΘ Λάρισας
ΕΛΛΑΔΑ

Διασωληνωμένοι – κορονοϊός: Δύο γιατροί στη ΜΕΘ Λάρισας

Διασωληνωμένοι - κορονοϊός: Διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για την COVID-19 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, νοσηλεύεται 27χρονη ειδικευόμενη γιατρός χειρουργικής.

Διασωληνωμένοι – κορονοϊός: Διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τον Covid-19, 27χρονη ειδικευόμενη γιατρός χειρουργικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας. Σημειώνεται ότι η 27χρονη εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού, όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, η 27χρονη, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, περιλαμβάνεται στα κρούσματα της ενδονοσοκομειακής συρροής στην περιοχή της Λάρισας που είχαν εντοπιστεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Τρίτης διασωληνώθηκε ακόμη ένας 58χρονος παιδίατρος ο οποίος είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο του Βόλου πριν δύο μέρες. Όπως ανέφερε στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος η κατάσταση του 58χρονου παιδιάτρου παρουσίασε επιδείνωση και γι αυτό μπήκε σε μηχανική υποστήριξη. Ο 58χρονος έχει υποκείμενο νόσημα.

Πρόκειται για το έκτο άτομο που πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Την προηγούμενη εβδομάδα, τέσσερις ειδικευόμενοι γιατροί βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (πρόκειται για αναισθησιολόγο, χειρουργό, δύο ΩΡΛ και μια φοιτήτρια). Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν εντοπιστεί θετικοί δύο ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και άλλοι δύο στο Γενικό νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια άλλοι τρεις ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βρέθηκαν θετικοί, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους επτά.

Δείτε ακόμη

Νέα κρούσματα σε δεύτερο γάμο στον Έβρο – Θετικοί γαμπρός και νύφη
Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη ο Τσιόδρας – Δεκάδες κρούσματα σε οίκο ευγηρίας
Επτά Ιταλοί ήρθαν στην Κέρκυρα και κόλλησαν κορονοϊό – “Δεν φορούσες μάσκα κανένας Έλληνας”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις