Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Γάμος κορονοϊός – Κρήτη: Ετοίμαζαν “χαμό” με 1.500 άτομα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γάμος κορονοϊός – Κρήτη: Ετοίμαζαν “χαμό” με 1.500 άτομα

Γάμος κορονοϊός - Κρήτη: "Η κυρία μου είπε: 'Σε μένα θα συμβεί;'", λέει ο ιδιοκτήτης catering που δέχθηκε τηλεφώνημα για να αναλάβει τον γάμο σε χωριό της Κρήτης.

Γάμος κορονοϊός – Κρήτη: Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ έχει αποφασιστεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα, να μην πραγματοποιούνται γάμοι και λοιπές εκδηλώσεις με περισσότερα από 100 άτομα, κάποιοι Κρητικοί εξακολουθούν να μην σέβονται τίποτα. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, κάποιοι δεν πτοούνται και φαίνεται να οργάνωναν γάμο σε χωριά του Ηρακλείου, με 1.500 καλεσμένους. Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε ο ιδιοκτήτης εταιρείας catering, Θεόδωρος Καλαθάκης, που δέχθηκε τηλεφώνημα για να αναλάβει τον συγκεκριμένο γάμο.

“Αγγίζει τα όρια του φαιδρού. Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα, ως διοργανωτής εκδηλώσεων, από ένα χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, που μου ζητούσε για το τέλος του μήνα, ένα γάμο 1.500 ατόμων. Δήλωσα στην κυρία ότι, πρώτον δεν τον κάνουμε για ευνόητους λόγους και δεύτερον προσπάθησα να πείσω την κυρία ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό, με επιχειρήματα”. Στη συνέχεια είπε, “η κυρία μου είπε: ‘Σε μένα θα συμβεί;’. Ο κ. Καλαθάκης της είπε ότι πιθανόν να δημιουργηθούν στη δική της εκδήλωση αρκετοί φορείς που να καταλήξουν κρούσματα.” Τότε, ο κ. Καλαθάκης της εξήγησε πόσο επικίνδυνο θα είναι να γίνει ο γάμος και να γεμίσουν με κρούσματα τα νοσοκομεία της Κρήτης.

“Αν από τη δικής σας εκδήλωση γεμίσουν όλες οι μονάδες εντατικής θεραπείας, ο επόμενος ασθενής πιθανόν να είναι το παιδί σας ή εγώ και δεν θα έχω να μπω”. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του κ. Καλαθάκη, ο γάμος τελικά αναβλήθηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις