Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ωρωπός σορός άνδρα: Ξεβράστηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων
ΕΛΛΑΔΑ

Ωρωπός σορός άνδρα: Ξεβράστηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων

Ωρωπός σορός άνδρα: Η σορός ενός άνδρα ξεβράστηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, κοντά στον Ωρωπό, ενδέχεται να πρόκειται για τον αγνοούμενο της Εύβοιας.

Ωρωπός σορός άνδρα: Σορός ξεβράστηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, στη θέση Λεμονιά, κοντά στον Ωρωπό. Πρόκειται για άνδρα, άγνωστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος φορούσε μόνο το εσώρουχό του. Πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται εάν πρόκειται για τον αγνοούμενο άνδρα από την Εύβοια, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν κατά τη διάρκεια των φονικών πλημμυρών. Επίσης να αναφέρουμε ότι όλη νύχτα συνεχίζονταν οι έρευνες για τον 72χρονο άνδρα που αγνοείται από χθες το πρωί, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Εύβοια. Η κακοκαιρία, που στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, μεταξύ αυτών και ενός βρέφους, προκάλεσε βιβλική καταστροφή σε χωριά και οικισμούς της κεντρικής Εύβοιας.

Τη νύχτα τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τον εντοπισμό του 72χρονου που παρασύρθηκε από τον υδάτινο όγκο και αγνοούνταν. Ο εν λόγω άνδρας, όπως αναφέρει το Λιμενικό, από την ορμή του νερού κατέληξε στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή Λευκαντίου. Οι έρευνες του Λιμενικού πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή δύο περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τριών ιδιωτικών σκαφών, τριών περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, δύο ομάδων ΜΥΑ/Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ απογειώθηκαν στην διάρκεια της ημέρας χθες, ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και ελικόπτερο Π.Α.

Δείτε ακόμη

Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Χρήση μάσκας και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους
Το πιο γλυκό φιλί μέσα στο χάος – Η “ιστορία” πίσω από τη διάσωση βρέφους στο Μπούρτζι
Κλιμάκιο ψυχολόγων στέλνει στην Εύβοια το υπουργείο Υγείας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις