Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διασωληνωμένοι Ελλάδα: Στη ΜΕΘ δύο ασθενείς από τον Αμπελώνα
ΕΛΛΑΔΑ

Διασωληνωμένοι Ελλάδα: Στη ΜΕΘ δύο ασθενείς από τον Αμπελώνα

Διασωληνωμένοι Ελλάδα: Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης παραμένουν 17 ασθενείς, ενώ στην ΜΕΘ είναι πλέον δύο περιστατικά.

Διασωληνωμένοι Ελλάδα: Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας εισήχθη ακόμα ένα κρούσμα κορoνοϊού. Πρόκειται για Αμπελωνίτη ηλικίας περίπου 70 ετών ο οποίος διασωληνώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής μετά από επιδείνωση της υγείας του. Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης παραμένουν 17 ασθενείς, ενώτην ΜΕΘ είναι πλέον δύο περιστατικά.

Αρνητικά όλα τα τεστ σε γιατρούς

Μια από τις εστίες που φοβόταν οι υγειονομικές αρχές ήταν η εξάπλωση του ιού στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας. Να σημειωθεί ως τα ξημερώματα ανακοινώθηκε ότι τα 65 δείγματα που πάρθηκαν από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΓΝΛ και εξετάστηκαν από το εργαστήριο του τμήματος Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, είναι όλα αρνητικά. Έτσι μέχρι στιγμής δύο παραμένουν τα κρούσματα στο νοσοκομείο. Αρνητικό είναι και το δείγμα του γιατρού από το Ιατρείο του Αμπελώνα. Αναμένονται τα αποτελέσματα από το ΠΓΝΛ.

Δείτε ακόμη

Λουκέτο σε μπαρ στη Χαλκιδική λόγω συνωστισμού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις