Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έλενα Ακρίτα κορονοϊός: Η ανάρτηση για αυτούς που δεν φορούν μάσκα
ΕΛΛΑΔΑ

Έλενα Ακρίτα κορονοϊός: Η ανάρτηση για αυτούς που δεν φορούν μάσκα

Έλενα Ακρίτα κορονοϊός: Εναντίον όσων αψηφούν τα μέτρα προστασίας καταφέρεται η Έλενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα κορονοϊός: Οργισμένη με όσους αρνούνται να υπακούσουν στα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και να φορέσουν μάσκα είναι η Έλενα Ακρίτα. Η γνωστή δημοσιογράφος προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook κατακεραυνώνοντας όσους θεωρούν ότι η μάσκα είναι μια συνωμοσία. “Δεν είναι δικαίωμα σου να μού πλασάρεις την ηλιθιότητα σου ως ‘διαμαρτυρία’, ούτε τον ψεκασμό σου ως ‘άποψη’. Και βέβαια θα φοράς μάσκα και βέβαια θα πληρώσεις πρόστιμο – αρκετά φέρετρα είδαμε στην γειτόνισσα Ιταλία”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα γράφει η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της:

“Επειδή σαν πολλά μάς τα ‘πάτε μερικοί περί ‘τρομολαγνείας’. Όποιος θεωρεί ότι η μάσκα είναι συνωμοσία του Μπιλ Γκειτς κι ενός κουμπάρου του που φτιάχνει μάσκες στο Δήλεσι, να μην τον κρατάμε άλλο. Έλα που σας έπιασε ο επαναστατικός οίστρος και δεν κρατιέστε. Λες και πριν τη μάσκα ήσασταν όλοι με υψωμένη τη γροθιά.

Εμεις λοιπόν και με μάσκα μιλάμε και με μάσκα διαδηλώνουμε και με μάσκα διεκδικούμε και φωνάζουμε και κανένας κερατάς δεν πρόκειται να μάς φιμώσει.

Και όχι τα πτώματα δεν είναι κούκλες.

Και όχι τα θύματα δεν είναι άνεργοι ηθοποιοί.

Και όχι φίλε δεν είναι δικαίωμα σου να με κολλήσεις, ούτε να με στείλεις στις ΜΕΘ που δεν υπάρχουν.

Δεν είναι δικαίωμα σου να μού πλασάρεις την ηλιθιότητα σου ως ‘διαμαρτυρία’, ούτε τον ψεκασμό σου ως ‘άποψη’. Και βέβαια θα φοράς μάσκα και βέβαια θα πληρώσεις πρόστιμο – αρκετά φέρετρα είδαμε στην γειτόνισσα Ιταλία.

Αν θες να μη φοράς κάτσε σπίτι σου. Εγώ που φοράω, θα βγω έξω, θα δω τους φίλους μου, θα πάω θέατρο και σινεμα και για φαγητό και για ποτό και γενικά όπου σέβονται τα μέτρα και τηρούν τις αποστάσεις. Και θα περάσω καλύτερα από σένα.

Άιντε με τον επαναστατικό οίστρο της κάθε Πασιοναριας του καναπέ εδώ μέσα”.

Επειδή σαν πολλά μάς τα ‘πάτε μερικοί περί ‘τρομολαγνείας’. Όποιος θεωρεί ότι η μάσκα είναι συνωμοσία του Μπιλ Γκειτς κι…

Julkaissut Elena Akrita Perjantaina 7. elokuuta 2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις