Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου
PLUS

Ζώδια σήμερα: Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα; Πώς θα είναι η μέρα μου;

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα; Πώς θα είναι η μέρα μου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Δεχτείτε να ακούσετε, έστω και για μια φορά, όλα αυτά που έχει να σας πει ο άνθρωπός σας για το παρελθόν του. Πιθανόν και κάπως έτσι να τον γνωρίσετε καλύτερα.

Ζώδια σήμερα:  Ταύρος

Δεν είστε έτοιμοι αυτήν την εποχή για να δώσετε την καρδιά σας σε νέο έρωτα. Αντιθέτως, θέλετε να προσφέρετε παραπάνω ποιοτικό χρόνο σε εργασία και φίλους.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Εσάς δεν σας ξεχνάει ποτέ και κανείς. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Αυγούστου θα μπορέσετε να δείτε κάποιες παλιές σας ιστορίες και να τις ξεκαθαρίσετε οριστικά.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Μια ερωτική σας υπόθεση, που συντρέχει μέσα στο χώρο της εργασίας σας, ίσως να σας φέρει σε δύσκολη – αμήχανη θέση, αν δεν είστε τόσο διακριτικοί όσο χρειάζεται.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η ερωτική σας μοναξιά, σας έχει κάνει και σκέφτεστε να δώσετε μια ευκαιρία στον πρώην σας, που επιθυμεί να είστε και πάλι κανονικό ζευγάρι. Μην ρωτήστε επ’ αυτού κανέναν.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Όσα και να έχετε πει και προσφέρει στον άνθρωπό σας, βλέπετε ότι δεν αλλάζει κάτι καταλυτικά μέσα στο δεσμό σας. Πάρτε τις αποφάσεις σας και ανακοινώστε τες.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Μην αφήνετε τους φίλους και τους γνωστούς σας να έρχονται μέσα στη σχέση σας και να την κριτικάρουν. Μόνο σε προβλήματα θα σας βάλουν. Σας έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Εσείς πραγματικά χρειάζεστε διακοπές. Αυτό είναι και κάτι που το ζητάει και το ερωτικό σας ήμισυ, που θα σας κάνει προσεχώς και τις σχετικές προτάσεις.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Όσο ο Ήλιος θα είναι ακόμη στον αδελφικό Λέοντα, εσείς θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας θέματα – σπουδές. Ισως να προκύψει και ένα ταξίδι.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει για τη σχέση σας, ίσως και μέσα στο μήνα αυτόν, να την οδηγήσουν σε μια συγκατοίκηση ή και γάμο-εξπρές. Δείτε και τα οικονομικά σας.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έγιναν στο παρελθόν και σας πίκραναν. Τώρα έχετε τη γνώση για να κάνετε τις πιο σωστές – ώριμές επιλογές. Οι φίλοι σας, σας ετοιμάζουν προξενιά.

Ζώδια σήμερα: Ιχθύες

Μην μπερδεύεστε με τη ζωή του πρώην συντρόφου σας. Ισως και να υπάρχουν πράγματα που δεν τα ξέρετε και να προκύψουν παρεξηγήσεις. Ασχοληθείτε μόνο με εσάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις