Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

Πτώμα γυναίκας Ορχομενός: Το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι, κοντά στον Ορχομενό το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πτώμα γυναίκας Ορχομενός: Η σορός μιας γυναίκας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε αρδευτικό κανάλι κοντά στον Ορχομενό Βοιωτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, το μακάβριο εύρημα κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Επί τόπου έσπευσε και η Πυροσβεστική, με κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ να μεταβαίνει στο σημείο για την ανάσυρση του πτώματος. Να υπενθυμίσουμε ότι από τις 31 Ιουλίου αγνοείται στην περιοχή η 26χρονη Αγγελική Πατσούρα για την οποία έχει εκδώσει MISSING ALERT το Χαμόγελο του Παιδιού από τις 4 Αυγούστου.

Από κει και πέρα μία 45χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού της χεριού, από ταχύπλοο σκάφος, σε θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά της Κύθνου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το περιστατικό αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χειριστής του σκάφους και η 45χρονη είναι ζευγάρι. Η γυναίκα επέβαινε στο σκάφος και από άγνωστη αιτία έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από το ταχύπλοο. Η 45χρονη μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αν κριθεί αναγκαίο να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δείτε ακόμη

Covid: Εισαγγελική παρέμβαση για τις θεωρίες συνωμοσίας
Δεκάδες τα κρούσματα στον Πόρο – Το ύποπτο pool party
Δίπλα στους άστεγους και το καλοκαίρι με δράσεις στο κέντρο και τις γειτονιές ο δήμος Αθηναίων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις