Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών: Ευφάνταστη απόκρυψη
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: Ευφάνταστη απόκρυψη

Διακίνηση ναρκωτικών: Μέσα σε αεροστεγείς συσκευασίες με ελιές έκρυβαν 143,84 γραμμάρια κάνναβης και τρία τσιγαριλίκια!

Διακίνηση ναρκωτικών: Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες στη νέα εθνική οδό Ιτέας – Αντιρρίου, στην Φωκίδα. Κατά την πρώτη έρευνα οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν κάτι μεμπτό, αλλά η όλη κατάσταση τους φαινόταν ύποπτη. Έτσι, δεν το έβαλαν κάτω και άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ, όπου βρήκαν αεροστεγείς νάιλον συσκευασιών με ελιές.

Ανοίγοντάς τις συσκευασίες, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό τους ήταν κρυμμένες πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 143,84 γραμμαρίων και τρία τσιγαριλίκια! Έτσι, συνέλαβαν τους δυο επιβάτες και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός.

Διακίνηση ναρκωτικών: Κατ’ οίκον έρευνες

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας, οι οποίοι ανακάλυψαν σε ένα από αυτά τρία μεταλλικά κουτιά και μια συσκευασία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18 γραμμαρίων, ένα κουτί που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό και ένα μεταλλικό τρίφτη. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας κατηγορούμενοι για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Δείτε ακόμη

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου: Τον Δεκαπενταύγουστο του 2021 θα ξεμπερδέψουμε με τον κορονοϊό
49χρονος συνελήφθη στην Κυψέλη για αποπλάνηση 11χρονης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις