Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αθήνα κέντρο: Απρόοπτο με Ισπανίδα γυμνάστρια
ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα κέντρο: Απρόοπτο με Ισπανίδα γυμνάστρια

Αθήνα κέντρο: Η Σόνια Άματ, γυμνάστρια - τραγουδίστρια από την Ισπανία βρέθηκε στην Ελλάδα και άφησε με το... στόμα ανοιχτό όσους έτυχε να τη συναντήσουν.

Αθήνα κέντρο: Η κατακόρυφη αύξηση της θερμοκρασίας, σε συνδυασμό με την ανάγκη κάποιων για προβολή, οδηγεί πολλές φορές σε απρόοπτα αποτελέσματα. Ένα τέτοιο συνέβη και στο κέντρο της Αθήνας με την Σόνια Άματ, γυμνάστρια – τραγουδίστρια από την Ισπανία, που βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές. Η Σόνια, έχει γίνει γνωστή στο Instagram γιατί της αρέσει να κατεβάζει το σορτσάκι της ή ό,τι άλλο φοράει και να μένει με το εσώρουχο σε δημόσιους χώρους. Ήρθε λοιπόν στην Ελλάδα και έκανε το ίδιο!

Η Ισπανίδα γυμνάστρια με τους 2,6 εκατομμύρια followers, έχει κερδίσει δύο φορές στους διαγωνισμούς Miss Fitness Universe και Miss Fitness World ενώ πλέον ασχολείται και με το τραγούδι. Τις προηγούμενες μέρες λοιπόν βρέθηκε στην Αθήνα αλλά και στη Σαντορίνη και δεν δίσταζε, όπου έβρισκε την ευκαρία, να κατεβάζει το σορτσάκι της και να μένει με το εσώρουχο, δείχνοντας τα οπίσθιά της.

https://www.instagram.com/p/CC34xdVKRf1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Δείτε ακόμη

Εξώδικο της Ξένης Δημητρίου στον πρόεδρο Εφετών Νίκο Σαλάτα
Σύψας: Εξετάζεται ο περιορισμός ωραρίου στα μπαρ, μέχρι τα μεσάνυχτα (vid)
Πτώση αεροπλάνου μέσα σε χωριό στις Σέρρες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις