Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μάσκα στα ΜΜΜ: Το μήνυμα του Κώστα Αχ. Καραμανλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάσκα στα ΜΜΜ: Το μήνυμα του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Μάσκα στα ΜΜΜ: Φωτογραφία του φορώντας μάσκα μπροστά από το Κέντρο Συντονισμού του Μετρό ανάρτησε στο Facebook ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Μάσκα στα ΜΜΜ: Το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό και τις μάσκες έστειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής δημοσιοποίησε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μια φωτογραφία του φορώντας μάσκα μπροστά από το Κέντρο Συντονισμού του Μετρό, προτρέποντας του πολίτες να μην αγνοούν τη χρήση της μάσκας στα μέσα μεταφοράς.

«Έχουμε ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτό μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας. Φοράμε μάσκα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας, πλένουμε τα χέρια μας και σε περίπτωση ανησυχίας επικοινωνούμε με τον ιατρό μας ή με το 1135. Μετακινούμαστε. Με υπευθυνότητα. Μένουμε ασφαλείς» έγραψε ο κ. Καραμανλής στην ανάρτησή του.

Έχουμε ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτό μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας. Φοράμε μάσκα ακολουθώντας τις οδηγίες των…

Julkaissut Kostas Karamanlis Lauantaina 1. elokuuta 2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις